2777
2789
عنوان

تا حالا توسط پسری اذیت و تهدید شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 66 پست
ممنونم از راهنماییتون دستتون دردنکنع

خواهش میکنم. ان شاءالله همیشه موفق باشین.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
فقط کافیه بگه به خانواده ام گفتم در جریان گذاشتمشون ...هرکاری دوست داری بکن ..تموم شد. همین بگه... ...

مرسی عزیزم حتما اینا همه رو عکس میگیرم براش میفرسم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی امیییییدوارم هر پسری که برای دختری مزاحمت ایجاد میکنه، تهدید میکنه، بعده کات و بعده یه مدت طولانی یهو سر و کلش پیدا میشه،........  به زمین گرم بخورن. الهی خیر و خوشی نبینن همچین پسرایی 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الهی امیییییدوارم هر پسری که برای دختری مزاحمت ایجاد میکنه، تهدید میکنه، بعده کات و بعده یه مدت طولا ...

دقیقا خدا نگذره ازشون

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار