2777
2789
عنوان

تا حالا توسط پسری اذیت و تهدید شدین

3589 بازدید | 66 پست

سلام گل دخترا شبتون بخیر امشب دختر عمم که صمیمی ترین دوستمم هست حالش خوب نبود زنگ زد بهم چندساله با ی پسریه ب گفته خودش پسز خوب و خوش اخلاقی بود قصدشونم ازدواج بود پسرع براش کادوهای گرون قیمت میخریده و البته اینم جبران میکرده بعد از دوسال رابطه پسره اخلاقش عوض شده مثلا شکاک شده همش حس میکنه بهش خیانت میکنه یا این مچشو کرفته دیده تا عکس ناخون دستشم این تو گالریش ذخیره کرده همه چی انگاز ازش میخا مدرک جمع کنه بغد تو دعواها بهش حرفای رکیک میزده هر موقع هم میخا جدا شه تهدید میکنه میام در خونتون یا در مدرسه ای که بابات اونجا معلمه ازش میترسه  هم ب خاطر عکسا هم چون ادرس محل کار باباشو داره و همبنطور ب رابطش با این اسغال ادامه داده اینم ذیک هار شده تو دعواها هر توهینی میکنه و گفته برا ازدواجم حالا نمیخامت ایندش دارع نابود میکنه میگ رابطه داشته باشیم بعد شاید گرفتمت تو لجن افتاده همش عین سایه دنبالشه میگ بخای جداشی زهرمو میریزم بت راه حل دارین بگم بهش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی کوتاه بیاد پسر پروتر میشه

با کمک یه مشاور خوب خودش به پدر مادرش بگه قضیه چی بوده

اونم تهدیداش چس میشه میره تو باسنش

ببخشید امشب اعصاب ندارم

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یعنی احمق عالمه اگه شکایت نکنه بخدا فقط شکایت کنه دیگه گم و گور میشه نشه م مجبور میشه بره دادگاه مجازات داره 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

برو اگ ک و ن داری ب بابای دختره تو محل کارش بگو دیگه..اگه جرت نداد من نسرین نیستم..باید بگ س ی ک ت ی ر..این دخترعمت چقد پپس..اگه بترسه فقط سوار سرش میشه

دوخواهر دوقلو دراین اکانت می باشند😃اکانت اصلی برای قل اول😁😂
برو اگ ک و ن داری ب بابای دختره تو محل کارش بگو دیگه..اگه جرت نداد من نسرین نیستم..باید بگ س ی ک ت ی ...

ارهه بابا خیلی ترسوعه میگ میترسم داذاشم بفهمه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار