2777
2789
عنوان

بریج دندان کودک

634 بازدید | 31 پست

سلام کسی هست برای کودک زیر دو سال یا زیر ۴سال بریج دندان کرده باشه.

پسرم ۱۴ماهشه دندونش افتاد شکست مجبور شدم بکشم همش ناراحتم بزرگتر بشه خجالت بکشه اعتماد به نفسش پایین بیاد دندون شیری بود و تا ۶سالگی تا دندون اصلی درآمد من میمیرمممم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دختر خواهرم دوتا دندون های جلوش سیاه شده بود و متاسفانه ریز ریز خورد می‌شد خواهرم برد براش روکش زدن فکر کنم همون لمینیت خیلی عالی شد الان میخنده دل آدم واسش ضعف میره دندون های سفید و خوشگل چهار سالشه 

پسر منم به دنیا اومد دندون داشت ۸ ماهگی کشیدم جاشم دندون در نیومد این حسو شما بهش القا نکن که زشت و بد شدی من اصلا اهمیت نمیدم الان تعجب کردم گفتین اعتمادبه نفسش میاد پایین چه ربطی داره 

یه هفتست نخوابیدم افسردگی گرفتم نمیتونم فراموش کنم

اشکالی نداره که عزیزم.اونقدرام مهم نیست

ببر پیش دندونپزشک شاید بتونه کاریش کنه.

ولی بریج واسش سخته. احتمالا باید با بیهوشی انجام بشه ک واسه بچه خطرناکه خدای نکرده.

پسر منم به دنیا اومد دندون داشت ۸ ماهگی کشیدم جاشم دندون در نیومد این حسو شما بهش القا نکن که زشت و ...

نمیدونم خوب تا ۶سالگی بدون دندون باشه خجالت نمی‌کشه یعنی؟ دخترم ۶سالگی دندونش افتاد تا دربیاد همش میگفتم من خجالت میکشم نمی‌دونم شایدم چون فکر میکنم ازش خوب مراقبت نکردم عذاب وجدان دارمممممم😭😭

دخترمنم دوساله بود دندونش شکست اما دکتر گف نزاری بهتره . خوده بچه هم حین انجام کار اذیت میشه. بعدشم باید مراقب باشی چیزی گاز نزنه مثلا سیب و بلال و... 

منم گریه میکردم ناراحت بودم بعدا عادی شد برام. ۶سالگی دندوناشون میریزه و دائمیا درمیاد. الکی خودتو بچتو اذیت نکن. 

بچه ها همه جوره قشنگن بادندون بی دندون