سلام کسی هست برای کودک زیر دو سال یا زیر ۴سال بریج دندان کرده باشه.
پسرم ۱۴ماهشه دندونش افتاد شکست مجبور شدم بکشم همش ناراحتم بزرگتر بشه خجالت بکشه اعتماد به نفسش پایین بیاد دندون شیری بود و تا ۶سالگی تا دندون اصلی درآمد من میمیرمممم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اااا الان دندونش در اومده؟ یعنی برا منم عادی میشهیعنی میشه این عذاب وجدان لعنتی وام کنه😭
نه الان ۴سالشه. ولی اصلا باهاش مشکلی نداره. اتفاقا دخترحساسی هس روی اسباب بازیاش لباساش و... همه چیز براش مهمه اما دندونش اصلا. تا حالا نگفته چرا دندون ندارم.
دوران بارداری زیاد کلسیم خوردم همش شیرو ماست و دوغ قرص هم میخوردم بچه با دندون به دنیا اومد ریشه اش عفونت کرد کشیدیم البته عفونت وارد خونش شد بیمارستان هم رفتیم دکترا تشخیص ندادن خودم فهمیدم از دندونشه چون چرک کرد دندونش
نمیدونم خوب تا ۶سالگی بدون دندون باشه خجالت نمیکشه یعنی؟ دخترم ۶سالگی دندونش افتاد تا دربیاد همش می ...
خوب رو خودتون کار کنید تا این حسو به بچه تحمیل نکنید گناه داره طفلک دندونپزشک اطفال هم همه جا داره ببریدش شاید چاره ای باشه هر کی هم چیزی گفت بگین در میاد اجازه ندین به بچه چیزی بگه
دوران بارداری زیاد کلسیم خوردم همش شیرو ماست و دوغ قرص هم میخوردم بچه با دندون به دنیا اومد ریشه اش ...
عزیزمممم انشاالله خدا حفظش کنه خداروشکر که حداقل خودت متوجه شدی و به خیر گذشت . بله باید خودم اجازه ندم کسی در مورد دندون پسرم نظر بده.مرسی از راهنماییت