2777
2789
عنوان

بریج دندان کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 31 پست
اشکالی نداره که عزیزم.اونقدرام مهم نیست ببر پیش دندونپزشک شاید بتونه کاریش کنه. ولی بریج واسش سخته ...

بیهوشی باشه که خودمم راضی نمیشم نمیدونمممم اصلا چه کنم. میبینم میخواد کیک گاز بزنه یا سیب نمیتونه عذاب وجدان میگیرم😭

نمیدونم خوب تا ۶سالگی بدون دندون باشه خجالت نمی‌کشه یعنی؟ دخترم ۶سالگی دندونش افتاد تا دربیاد همش می ...

نه خودش اذیت نمیشه اصلا مهم نیس براش. من ب دخترم گفتم رفتی مدرسه خدا بهت دندون جدید میده باید مراقبش باشی . 

الان هرکی میپرسه دندونت چی شده میگه خوردم زمین افتاده برم مدرسه درمیاد😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم دوساله بود دندونش شکست اما دکتر گف نزاری بهتره . خوده بچه هم حین انجام کار اذیت میشه. بعدشم ...

اااا الان دندونش در اومده؟

یعنی برا منم عادی میشهیعنی میشه این عذاب وجدان لعنتی وام کنه😭

نه خودش اذیت نمیشه اصلا مهم نیس براش. من ب دخترم گفتم رفتی مدرسه خدا بهت دندون جدید میده باید مراقبش ...

عزیزم خدا حفظش کنه. انشاالله تنش سلامت باشه . انشاالله منم بتونم با این موضوع کنار بیام 🥺

اااا الان دندونش در اومده؟ یعنی برا منم عادی میشهیعنی میشه این عذاب وجدان لعنتی وام کنه😭

نه الان ۴سالشه. ولی اصلا باهاش مشکلی نداره. اتفاقا دخترحساسی هس روی اسباب بازیاش لباساش و... همه چیز براش مهمه اما دندونش اصلا. تا حالا نگفته چرا دندون ندارم.

عزیزم خدا حفظش کنه. انشاالله تنش سلامت باشه . انشاالله منم بتونم با این موضوع کنار بیام 🥺  

برای بچت وقت بزار باهاش بازی کن مراقبش باش و همیشه شاد نگهش دار و جبران کن. عذاب وجدانت کلا ازبین میره.

نه الان ۴سالشه. ولی اصلا باهاش مشکلی نداره. اتفاقا دخترحساسی هس روی اسباب بازیاش لباساش و... همه چیز ...

حتما برخورد شما و اطرافیان خوب بوده که تا حالا به ذهنش نرسیده دندونش. 

چرا کشیدینش؟

دوران بارداری زیاد کلسیم خوردم همش شیرو ماست و دوغ قرص هم میخوردم بچه با دندون به دنیا اومد ریشه اش عفونت کرد کشیدیم البته عفونت وارد خونش شد بیمارستان هم رفتیم دکترا تشخیص ندادن خودم فهمیدم از دندونشه چون چرک کرد دندونش 

نمیدونم خوب تا ۶سالگی بدون دندون باشه خجالت نمی‌کشه یعنی؟ دخترم ۶سالگی دندونش افتاد تا دربیاد همش می ...

خوب رو خودتون کار کنید تا این حسو به بچه تحمیل نکنید گناه داره طفلک دندونپزشک اطفال هم همه جا داره ببریدش شاید چاره ای باشه هر کی هم چیزی گفت بگین در میاد اجازه ندین به بچه چیزی بگه

دوران بارداری زیاد کلسیم خوردم همش شیرو ماست و دوغ قرص هم میخوردم بچه با دندون به دنیا اومد ریشه اش ...

عزیزمممم انشاالله خدا حفظش کنه خداروشکر که حداقل خودت متوجه شدی و به خیر گذشت . بله باید خودم اجازه ندم کسی در مورد دندون پسرم نظر بده.مرسی از راهنماییت