2777
2789
عنوان

قهوه اسپرسو

103 بازدید | 13 پست

وای عجب غلطی کردم خوردم....

با شوهرم غروب رفتیم خرید تو ماشین دوتا گرفت خوردیم وقتی  رفتیم تو مغازه داشتم لباس دخترم و میپوشوندم دستم میلزید گفتم شاید سردمه ولی بعدش فک و غصلات صورتم لرز گرفته بود نیم ساعت بعد بدنم شل شد اصلا یه حال بدی داشتم یکم ابغوره و اب خوردم بهتر شدم 

الانم خواب به چشمام نمیاد 😕😕شما اینجوری شدید تاحالا ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روری هفت هشت تا می خورم 

ماشالا به جونت دختر من خیلی سوسولم فکر کنم 

اهان تپش قلبم و قشنگ حس میکردم انقدر تند میزد 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
😁😁😁😁  من دستگاهشو توی خونه دارم عالیه  شما زیاد آب بخور ببخشید تا ادرار کنی اثرش بره& ...

اره شوهرم زنگ زد به همکارش پرسی اونم همینو گفت و تجویز ابغوره که حالم خوب شد ولی الان از صبح یه کله سرپام الانم خوابم نمیاد 

هیجان زیاد 

هیجان زیاد میگیری ؟؟؟؟😂😂😂

اونایی که توسط قلب می گیرن بهتره دصد در صد عربیکا بخورن 

من خیلی بتونم یه هات چاکلت 😆😆

این ماشین من ، همیشه خدا در طی شبانه روز 

ولی سعی کن کمش کنی دور از جونت تپش قلب میگیری 

حالا من به شوهرم گفتم چقدر کمه این یع ذره کجای منو میخواد بگیره اخه 😐😐