2777
2789
عنوان

پیر مرد هیزززز😣😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 69 پست

منم حوصلم تو مطب سر رفت و هی اسرار کردم  که مامان توروخدا پول بده برم  واسه خودم چیزی بخرم از این مغازه کناری 

مامانم هی قبول نمی‌کرد ولی من خیلیییی حرف میزدم 😵‍💫 و آخرش مادرم راضی شد و پول داد رفتم 

رفتم مغازه همون پیر مرده یادمه اون موقع یه بسته مداد زنگی ۶ رنگ‌گذاشته بود پشت شیشه 

رفتم گفتم عمووو میشه با این پولم این مدادارو بهم بدی توروخدا 

بعد من نمیدونستم ارزش پولم چقده و الانم یادم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیر مرده یه نگاهی بهم کرد 

من اون موقع اصلا متوجه چیزی نمی‌شوم ولی الان که برام مرور میشه تمام کاراشو میفهمم 

گفت خوشگل خانم پولت کمه نمیشه 

منم طبق عکسامو و فیلمایی که از بچگیم هست خیلی دختر بامزه و خوش زبونی بودم 

منم یادمه خیلی اسرار کردم گفتم عمو توروخدا بهم بده  همین الان میرم  پولشو میارم  . اونم گفت باشه بیا بهت بدم 

یادمه منو برد پشت مغازش اصلا از بیرون معلوم نبود 

و از داخلم بیرون مغازه مشخص نبود

دآرم مینویسم ببخش گلم 

یکم سریعتراسی موتورنوشتارنداری سریع بگوتایپ میکنه دیگه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اول کلیی قربون صدقه رفت  

خیلی پیر بود شاید بگم اون زمان ۸۰ سالش بود 

میگفت خوشگلم و خوشگل خانوم تو چقد نازی 

منم اون زمان متوجه نمیشدم و حتی خوشحالم میشدم که بهم میگن خوشگل و ناز