2777
2789
عنوان

پیر مرد هیزززز😣😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 69 پست
باز میرفتی .فقط لب میگرفت.پاش لب گور بوده التش فلج بوده وگرنه تجاوز هم میکرد

بعصی وقتا که خلوت بود باز لب می‌گرفت و اون زمان میگفتم عمو چرا زبونت انقد درازه  توکه زبونت خیلی درازه لپمو ببوس 😑

بعصی وقتا که خلوت بود باز لب می‌گرفت و اون زمان میگفتم عمو چرا زبونت انقد درازه  توکه زبونت خیل ...

آخه چه لذتی داره این کار .خاک بر سرش جوونی هاش چه حرومزاده ای بوده

آرزومه که بغلم کنی خودت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چطوری فراموش کنم 😖

عززززززیزم😔😔😔😔

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

آخه جطور به بچه ۵ ساله ای که هیچی حالیش نیست 

و حتی فکر میکنه تو چون پیری زبونت درازه کنترل نداره میچرخه تو دهن 

چطور دلش اومده این کارو کنه 

چطور اون شب خوابش برده و عذاب وجدان نداشته

الان من خودم یه دختر زیر سه سال دارم جایی می برمش حتما باید جلو چشم باشه حتی با بچه های همسن خودش تنهاش نمیذارم اگه میرتو اتاق پیش بچه ها منم تو اتاق یا روبه روی در اتاق می شینم

الان من خودم یه دختر زیر سه سال دارم جایی می برمش حتما باید جلو چشم باشه حتی با بچه های همسن خودش تن ...

اخه ابن قضیه برمیگرده  به ۱۵ سال پیش 

اون زمان اینطوری چیزای خیلی کممم بوده و مادرم باردار بود واقعا نمیتونست همجا دنیال من باشه یا منه ۵ سالروز تنها خونه  بزاره 

من خودم به شخصه الان بچه داشته باشم هیچوقت نمیزارم بدون من هیج جا بره هیچ جااا