2777
2789
عنوان

خانمها كسي دچار يبوست شديد شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 23 پست

حتما ازمایش تیروئید بدین من دوره های یبوست شدید گذروندم فهمیدم تیروئیدم ۶۰ درصد از کارافتاده کم کاری دارم  

ولی کلا مزاجم اینجوره یبوست دارم یه قاشق غذاخوری ابلیموی تازه با یه لیوان اب قاطی کن بخور اینکارو هرروز انجام بده.قرص ملین هم بخور هرروزم میوه بخور گوجه عاالیه واسه یبوست هرروز بخور 

من یه روز میوه نخورم انگار ۱هفته س فیبر نرسیده به بدنم 😐

مامان من یبوست شدید داره. چاره‌ی‌ کار ورزش و تحرک و هیجان بالا هست (مثل وقتی که برای یک امتحان استر ...

من دقيقا همينطورم چند وقت انجير جواب ميده

بعدش چند وقت شير سرد جواب ميداد 

ولي الان هيچي انگار معدم عادت كرده به اينها وتاثير نميزاره برام

اهل ورزش و پياده روي نيستم اصلا

بايد ورزش شروع كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقيقا همينطورم چند وقت انجير جواب ميده بعدش چند وقت شير سرد جواب ميداد  ولي الان هيچي انگا ...

پس دیگه واجب شد تحرکت رو زیاد کنی. خیلی مهمه. حتما آب هم کم می‌نوشی؟ 

ورزش کردن کلا برای بدن خیلی لازمه. 

همین الان میخواستم تاپیک بزنم خوب شد مال شما رو دیدم راستش من ی بار ی بطری عرق کاسنی یکیم شاطره گرفت ...

عزیزم طبع شما سرده یا گرم میخوام کاسنی شاتره بخورم میترسم