شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 عنوان آزمايش خون 79 بازدید | 21 پست كسي هس ازازمايش خون سر دربياره عكس نتيجه رو بزارم يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃 1401/09/09 | 20:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 بزار گذاشتم ميشه نگاه كني ممنون ميشم يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 هنوز دکتر نرفتی براي مامانمه دكتر رفت گف تالاسمي مينور داريوويتامين دي زياد داري واينكه قندت بالاست بعد واسه يكيم نشون دادم گف بايد براي ازمايش تالاسمي هم بري يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29306 براي مامانمه دكتر رفت گف تالاسمي مينور داري وويتامين دي زياد داري واينكه قندت بالاست بعد واس ... بله دقیقا ویتامین دی رنجش ۵۰ هست و خیلی بالاتیرویید نداره، تست کبد عالی،اوره و کراتین دفع نمیکنهفقط گلبول قرمزش بالاستبه نطرم برای قند متخصص غدد برن و دومرحله ای انجام بدید
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 بله دقیقا ویتامین دی رنجش ۵۰ هست و خیلی بالا تیرویید نداره، تست کبد عالی،اوره و کراتین دفع نمیکنه ... ببخشيد ميپرسم چون نميدونم دمرحله اي ازمايشو ميگيد اون چطوريه؟واينكه كراتين واوره دفع نميكنه يعني خوبه ديگه؟؟ يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 بله دقیقا ویتامین دی رنجش ۵۰ هست و خیلی بالا تیرویید نداره، تست کبد عالی،اوره و کراتین دفع نمیکنه ... واينكه ازمايش تالاسمي بايد بره يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29306 ببخشيد ميپرسم چون نميدونم دمرحله اي ازمايشو ميگيد اون چطوريه؟ واينكه كراتين واوره دفع نميكنه يعني خ ... بله عزیزم اوره به خاطر مصرف زیاد گوشت هست که بالا میره و شکر خدا اوکیه،کراتین بالا هم به کلیه آسیب میزنه و الحمدلله خوبهمامانم زیر نظر غدد آزمایش قند داده،یه بار ناشتا و یه بار بعد صبحانه با فاصله ۲ساعت که مشخص بشه پیش دیابت هست یانه
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29306 واينكه ازمايش تالاسمي بايد بره دکتری که رفتید تخصصش چی بود عزیزم؟
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 دکتری که رفتید تخصصش چی بود عزیزم؟ متخصص داخلي بود كه اينو گف يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 بله عزیزم اوره به خاطر مصرف زیاد گوشت هست که بالا میره و شکر خدا اوکیه،کراتین بالا هم به کلیه آسیب م ... خيلي ممنونم ازتون واقعا دستتون درد نكنه يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29306 متخصص داخلي بود كه اينو گف خوبه به نظرم غدد برید برای ادامه ی آزمایشها