2777
2789
عنوان

😑هندسه مزخرف

790 بازدید | 17 پست

هعی دلم خعیلی پره☹آخه منه کلاس نهمی چقددد فشار روم باشه!

از مهر دارن امتحان میگیرن آخه چرا من باید بجای ریاضی بشینم درس مزخرفی مثل دفاعی رو حفظ کنم چرا اینا نمی‌خوان بفهمن اینا تو زندگی به درد ما نمیخوره؟! من کجای زندگیم از هندسه استفاده میکنممم

الان یه هفته میخوام هندسه تمرین کنم نمیشه اصا وقت نمیکنم مغزم داره میپوکههه همش دارم درسای مزخرف میخونم 

البته اینم بگم برای درسای امسال یه موسسه میرم که سطح بالاتری درس میدن خیلی سخت تر کرده کارمو

نمیدونم بچه های دیگه کلاسمون چجوری انقد خوب هندسه رو می‌فهمن من همشو یادم رفته یه راهکار بدین تروخدا 

از بس تو اتاق نشستم و درس خوندم به فسیل تبدیل شدم🥺😫

میدونم نهم سخته قبول اما قدر اینروزات رو بدون 

دبیرستان اگه بخوای موفق باشی رسما باید ببخشید پاره شی 😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد آنه شرلی افتادم

اونم سر درس هندسه مدام غر میزد😄

هرروز بشین یه مبحثشو تمرین کن و سوال حل کن تا یادش نگرفتی سراغ قضیه بعدی نرو

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

وضعیت من بدتره توهه قدر بدون 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
یاد آنه شرلی افتادم اونم سر درس هندسه مدام غر میزد😄 هرروز بشین یه مبحثشو تمرین کن و سوال حل کن تا ...

کل وقت زندگیمو گذاشتم برای درسام 

نمره هامم خوبه پایین ۱۸ نمیاد ولی خب اینکه هندسه رو بلد نیستم و همه معلما روم حساب کردن خیلی بده 

سعی کن سوال زیاد حل کنی با تدریسای مختلف ببینی اوایل که یاد میگیری سخته ولی با تمرین کردن برات آسون ...

والا با این حد فشاری که معلما رو ما میزارن فرصت نفس کشیدن هم نداریم 

از امتحانات استانی که از شنبه شروع میشه و پشت سر همه که بگذریم بقیه معلما هم درک نمیکنن آخه خب منم ادممم