2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم؟

658 بازدید | 33 پست

از دیروز دست و پام جون نداره  یکم. سردرد  و سرگیجه و حالت تهوع دارم 

پریودمم ۷ روز عقب افتاده 🤔 دوبارم بیبی چک زدم دوتا مثبت پررنگ افتاد 

چقد صبرکنم تا بی بی بعدی؟ خسته شدم از بس حالت تهوع گرفتم 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بده از بی بی 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

خب عزیزم بارداری دیگه 

۱۰ روز دیگه باید بری ایشاالله سنوی قلب نی نی 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
بارداری مبارکه

قربونت هنگم باورم نمیشه 🥲🤣

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
خب عزیزم بارداری دیگه  ۱۰ روز دیگه باید بری ایشاالله سنوی قلب نی نی

وای خدا باورم نمیشه😂هم دلم بچه میخاد هم نمیخام

خوب مثبته مبارکه دیگه بیبی بزنی چیکار

مطمن تر شم .حاات تهوع میگیره دوباره ول میکنه ولی تموم نمیشها

چرا اخه

امادگیشو نداشتم و ندارم. بعدشم همش توهم میزنم سرماخوردگی چیزیه

عکس بده از بی بی 

صب زدم.نگرفتم ک

امادگیشو نداشتم و ندارم. بعدشم همش توهم میزنم سرماخوردگی چیزیه

چی بگم امادگی نداری امیدوارم رو بچه اثر نزازه

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
مطمن تر شم .حاات تهوع میگیره دوباره ول میکنه ولی تموم نمیشها

حالت تهوع که تا دو سه ماه باهاته اگه دو تا بیبی مثبت داری که دیگه بارداری مطمئن باش

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی