2777
2789

خانما بیس روز از پریودم میگزره اخرین روزشم رابطه داشتم (رابطه  ک بدون هیچ پیشگیری حتی طبیعی) دیروز زیر دلم تیر میکشید امروز زیر شکمم حالت تحوع هم دارم بی بی چکم منفی بود 

الان چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ روزی ایمن نیس نکن اینکارو دیگه توروخدا  دائم والجلوگیری باش از حالا لطفا

تازه عروسم فلا قصد نداریم 

ببخشیدا ولی تا خاست نزاره دیگ کار تموم بود 

امکان حاملگی هس؟

ممکنه از استرس زیاد باشه یا ورزش سنگین. من پیش اومده که پریودم ۴۰ روز عقب بیفته، واسم آمپول پروژسترون زدن. البته متاسفانه کسانی بودن که موقع خونریزی پریود باردار شدن. احتمالش خیلی کمه ولی صفر نیست.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
تازه عروسم فلا قصد نداریم  ببخشیدا ولی تا خاست نزاره دیگ کار تموم بود  امکان حاملگی هس؟

ری.خت.ه تو دیگه احتمال دارن چیه؟

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!

احتمالا نزدیک پریودته

فیلم نیس که حالت تهوع نشونه بارداری باشه،تازه بیست روز گذشته و شما پریودت عقب نیفتاده،نگران نباش عزیزم.اگر پریود نشدی بعد بیبی چک بزار

سلام نخیر چون تخمک گذاری اتفاق نیفتاده ک بخایین باردار بشین خیالتون راحت

گاها اسپرم تا زمان تخمک گذاری زنده میمونه و کاری که نباید رو انجام میده

دوست من دقیقا همین زمان باردار شد😉

گاها اسپرم تا زمان تخمک گذاری زنده میمونه و کاری که نباید رو انجام میده دوست من دقیقا همین زمان بار ...

فک نکنم اینجور باشه

اونقد زنده نمیمونه

نهایت دو سه روز

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...