2777
2789

تازگیا متوجه شدم خیلی گوشه چشمم با وسط پیشونیم خط افتاده..روز به روزم حس میکنم داره بیشتر میشه و اعتماد به نفسمو جلو همه اورده پایین. دیروز مادر شوهرم بهم گفت کم کم داری پیر میشی. کسی راح حلی سراغ داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست این ک میگی

پیله کرم ابریشمه تو ابجوش خیس میکنی رو پوست ماساژ میدی خیلی عالیه کلا پوستو جوان و شاداب میکنه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
بوتاکس چرا تزریق نمیکنی ؟ خیلی خوبه من که انجام دادم راضیم

آخه نمیدونم کجا برم.. میترسم یهو ابروهام خیلی  بره بالا و چهرم مصنویی بشه وگرنه خیلی شنیدم بوتاکس انجام دادن و راضی بودن

آخه نمیدونم کجا برم.. میترسم یهو ابروهام خیلی  بره بالا و چهرم مصنویی بشه وگرنه خیلی شنیدم بوتا ...

خب آره اگه جایی بری که غیر طبیعی بزنن خوب نمیشه ولی اینجایی که من رفتم خیلی خوب زد، گفت متدش جدیده و اروپاییه یه همچین چیزی گفت به من حالا نمیدونم یکم تحقیق کن بعد برو انجامش بده

خب آره اگه جایی بری که غیر طبیعی بزنن خوب نمیشه ولی اینجایی که من رفتم خیلی خوب زد، گفت متدش جدیده و ...

حالا اینجایی که رفتی ادرسش حدودیشو بگو یه سرچ بزنم ببینم خوبه یانه

حالا اینجایی که رفتی ادرسش حدودیشو بگو یه سرچ بزنم ببینم خوبه یانه

والا دروغ چرا من خیلی راضی بودم کلینیکش روبه روی مترو دکتر شریعتی بود دقیقا یادمه منشیش بهم گفت جا پارک نیست با مترو بیا، اسمشم فکر کنم الیزه بود