2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین ب کمکتون احتیاج دارم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 38 پست
بیشتر میخوره بهشون

سبکه ۵تاش شده بود۲۶گرم و خورده ای ک یکیشو تابستون فروختم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

30/596/000هزار تومن ازت میخرن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا گرمی۲۰ تا ۳۰ تومن زیر قیمت تابلو میخرن  اگر عجله نداری تو دیوار بفروش اگر کاغذ خرید دار ...

این چیزا رو بلد نیستم بخدا برای پول پیش خونه میخوام

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
طلا امروز یکوپونصد هستش طلای شما 20 گرمه حدود 30 میلیون در میاره ولی یه کم کمتر میخرن حدود 29 تومن د ...

ممنونم

چطور حساب کردین؟

طلا دست دوم قیمتش امروز 1529800بود گلم.

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
از ۵ گرم بیشترن

ن عزیزم ۵تاش شده بود۲۶گرم و خورده ای ک من یکیش رو فروختم تابستون۶۵۰۰

این چیزا رو بلد نیستم بخدا برای پول پیش خونه میخوام

طلا فروشا خیلی جلب شدن 

خیلی کمتر از تابلو بر میدارن 

اگر عجله نداری بزار تو دیوار عکسشو بزن فروش به قیمت تابلو 

اگرم عجله داری چند تا طلا فروشی ببر ببین کدوم بیشتر میخره ازت

طلا فروشا خیلی جلب شدن  خیلی کمتر از تابلو بر میدارن  اگر عجله نداری بزار تو دیوار عکسشو ...

قیمت تابلو ینی چی؟فک نکنم بتونم در بیارم از دستم احتمالا باید قیچی بشه