2777
2789
عنوان

یه مادر درمونده شدم🥺توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 36 پست

آب پوست کدو خورشتی رو بهش بدید، یه قاشق چای خوری شب، یکی فردا ظهر، زردی رو میشوره و می بره، اگر زرده آب قند یا شیر خشک بدین که زردی بره، بر خلاف تصور عموم که میگن شیر آغوز خیلی مفیده، قدیمی ها می گن شیر اولیه یاهمون آغوز رو حداقل یه روز یا نصف روز به بچه ندین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل دخترم برای شیر لج داشت و نمیخورد و دکتر گفت یه کم شیر خشک بهش بدین اما نه با شیشه شیر با قطره چکون.

یعنی اول میزاشتم شیرخودم بخوره وقتی دیگه لجش زیاد میشد و هم من و هم بچه خسته میشدیم حالا یه کم با قطره چکون خیلی اروم مادرم بهش شیرخشک میداد

چندباری این کارو کردیم تا دیگه خوب شد و بعدش اصلا شیرخشک نمیخورد و تف میکرد

اصلاشیرخشک نده دقیقا شرایط شمارو داشتم بچم شیر خشکی شد 

سوپ جو درست کن بخور 

شادونه گندم  آب. و چایی زیاد بخور 

شاید. از گرسنگی گریه کنه ولی 

شاید دارد داره گوش درد یبوست 

بنظرم نده شیر خشک. شیر خشک کلی. دردسر داره. الان بچت  وزن کم کرده ضعیف شده. بعد چهار روز تازه باید شیر بیاد تو سینهعجله نکن فقط بزار میک بزنه 

حتما شیر خشک بده هم سیر میشه هم زردی میاد پایین حتما بده شک نکن ببلاک ۱ نزدیک ترین شیر ب شیر مادر یعنی شیرین نیست ک بترسی بچه شیرتو ول کنخ

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

ببین شیرخشک بده. دکتر دخترم انقدر ما رو دعوا کرد که چرا بچه رو به امید شیر داشتن گرسنه نگه داشتین که حد نداره. بازم خودت میدونی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

قطره شیر افزا بخر. مایعات زیاد بخور .مثل چای کم رنگ و آبمیوه طبیعی.هر چی بچه بیشتر مک بزنه سیرت بیشتر میشه. بچه رو زیاد به آغوش بکش.

روش شیر دادن هم مهمه .صورتش روبه روی سینت باشه.

هاله قهوه‌ای پستان داخل دهان شیر خوار باشه...

بدن بچه آویزون نباشه قسمت لگن بچه توی دستت.سرش رو خمیدگی بازو و ساعد

انگشت شصت رو سینه و چهار انگشت زیر سینه باشه وقتی شیر میدید.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
حتما شیر خشک بده هم سیر میشه هم زردی میاد پایین حتما بده شک نکن ببلاک ۱ نزدیک ترین شیر ب شیر مادر یع ...

دقیقا دکتر به دخترم ببلاک یک تجویز کرد چقدر هم که عالی بود

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

برای جریان یافتن شیر میتونی از حوله گرم استفاده کنی. یاسینه هات  رو زیر دوش آب گرم یا شیر آب گرم به پایین ملایم ماساژ بده

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

از کجا میدونی شیرت کمه.  مامان اول زایمان  همچین فکری میکنه برو بهداشت با مشاور شیردهی حرف بزن انقد کمکت میکنه حد نداره ابهویج بخور 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بنظر من ک شیرخودتو. بده چون تمام راهایی ک الان پیش رونه رو رفتم. ببین من. دیگ گریه میکردم اما فهمیدم از  گرسنگی بچم نیست.

بعدشم. بهش شیرخشت و اینا ندی. هیچی. خودم دادم خیلی پشیمونم 

ببین  من ب دکتر فوق تخصص نوزادان گفتم گفت بچه نوازاد معده اش دوقاشقه.  شیر میخوره.  یکم اروم لپشو ماساژ  بده تاشیرو بخوره. دوباره 

اون هاله قهویی سینه ات تو دهنش باشه یعنی سینه.  ب فک  بچسپه. اینارو از روی دلسوزی میگم چون خودم خیلی این در و اون در زدم شیرتو بده بچه اگر دیدی وزن نگرفت بعد برو سراغ شیرخشک 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم