2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی

227 بازدید | 26 پست

بچه هاکیا گواهینامه گرفتن ؟مربی آقا داشتین یا خانم ؟من بعد ده سال دوباره شروع کردم گواهینامه بگیرم لطفا نظراتتونو بگید

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتمش تابستون😆مربیمم اقا بود،فرقی نداره انچنان فقط مربی اقا باید همش یکی باشه همراهت تو ماشین اگه همراه داری اوکیه.....اون اقاعه که استاد ایین نامه مون بود گفتش اونایی که متاهلن  بهتره باخانوم بگیرن

من الان یک ساله گواهیناممو گرفتم مربیم اقا بود ولی بنظرم اصلا تفاوتی نداره حتی گاها مربیهای خانوم حو ...

من ده سال پیش مربی خانم داشتم ‌‌‌‌‌همش واسه من کلاج ترمز می‌گرفت .فرمون رو می‌گرفت اصلا خوب یاد نگرفتم .حتی هفت بار تو شهری رو رد شدم  

من گرفتمش تابستون😆مربیمم اقا بود،فرقی نداره انچنان فقط مربی اقا باید همش یکی باشه همراهت تو ماشین ا ...

بار چند تو شهری رو قبول شدین .من خودمون ماشین نداریم 

من ده سال پیش مربی خانم داشتم ‌‌‌‌‌همش واسه من کلاج ترمز می‌گرفت .فرمون رو می‌گرفت اصلا خوب یاد نگرف ...

الان گواهینامه داری عزیزم؟ اگه داری دو سه جلسه با یه مربی خوب برو راه میوفتی

^_^ my mixed feelings
بار اول عزیزم 

چه عالی .من ده سال پیش اعتماد به نفس نداشتم .مربی هم خوب یاد نداد نتونستم ‌وگذاشتمکنار.الان دوباره شروع کردم آیین نامه رو قبول شدم