2777
2789
عنوان

قهر کردم با...

257 بازدید | 23 پست

بچها من مدتیه با مادرم قهرم برای این که نیم ساعت دیرتر رسیدم خونه خب جریان اینه که من داشتم وسایلم جمع میکردم نیم ساعت طول کشد و اون گفت چرا دیر کردی هزار تا حرف بارم‌کرد تو کجا بودی چی کردی🥲

اومدم از شدت فشار ماجرا رو برای پدرم گفتم اونم گفت 

اره تو سرجمع نیم ساعت نمیشه وسایلت بخدا من کلی ویسله داشتم

حالا باهم قهریم چندین روزه

بیرون باهاش نمیرم تا تنهایی حس کنه خرید باهاش نمیرم مهمونی باهاش نمیرم کار خونه انجام نمیدم چون فقط درک کنن سهیم نبودن من توکارا لنگ میمونن حالا کسی هم نیست همراهیش کنه چون برادر هام هم درس دارن.  بنظرتون کار بدی کردم من؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه هفته است اعتصاب کردم تو خونه  با همه 😂 نه بابا اشکال نداره کم کم اوکی میشه

بنظرت سر عقل میان که من کاری نکردم ؟؟؟؟

حدقلش درک کنن نبود من رو چقد از پسرا کمک بخوان تا وقتی بامن قهرن

کارتون اشتباهه پدر مادر هر کاری یا هر حرفی انجام میدن صلاح بچه رو میخوان مطمعن باش به ضرورت نیست هیچ موقع پدر مادر بد بچشون رو نمی‌خوان من جات بودم معذرت خواهی میکردم دستش رو هم میبوسیدم

بنظرت سر عقل میان که من کاری نکردم ؟؟؟؟ حدقلش درک کنن نبود من رو چقد از پسرا کمک بخوان تا وقتی بامن ...

به نظرم نه 

جو خانواده ها سنتیه خیلی راحت تغییر نمیکنن حتی اگه بارها این کارو بکنی بازم قبول نمیکنن کارشون اشتباهه

تهش اینه متوجه میشن تو ناراحت و دلخور شدی دفعه بعد بیشتر ملاحظه کنن 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
کارتون اشتباهه پدر مادر هر کاری یا هر حرفی انجام میدن صلاح بچه رو میخوان مطمعن باش به ضرورت نیست هیچ ...

والله حرف زشتی بهم زدن حرفی که تو عمرم به زبون نیاوردم بتر این هم نمیشه بار اول نیست چندین بار میگن تو فلان کاره ایی درصورتی که نیستم نه روی من روی پدر هم همینطور بودن 🥲

بابا چقدر سفت و سخت میگیری اخه، سر یه موضوع به این بی اخمیتی که ادم با مامان باباش قهر نمیکنه 

حالا شاید از جایی ناراحت بوده سر تو خالی کرده ولی خب مادر است دیگر... 

به نظرم باهاش برو صحبت کن 

بابا چقدر سفت و سخت میگیری اخه، سر یه موضوع به این بی اخمیتی که ادم با مامان باباش قهر نمیکنه  ...

والله بار اول نیست با ۲۱ سال سن شاید چندین سال اینطورن😓