2777
2789

پیام داده به مامان یه زنگ می‌زدی چیکار کردی بیام کمک

رب گذاشته بپزه این دیگه کمک نمیخواد که فقط هم زدن داره 

چی بگم بهش

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم حق داره
هم زدن خودش کمه؟؟؟

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

دختر داره.دفعه دیگه بابات کار داشت پیام بده زنگ نیزدی بیام کمک

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عقدین؟ خب ی تعارف میکردی

اره عقد من الان برم بدتر میخواد واسه من واسه شام بپزه 

پریروز تعلرف کردم گفتن وقتش نرسیده 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بنظرم حق داره هم زدن خودش کمه؟؟؟

اره الان من برم باید پاسه واسه من شام بپزه

دختر داره.دفعه دیگه بابات کار داشت پیام بده زنگ نیزدی بیام کمک

نه نداره ولی پسرش همسن منه همش خونس

بنظرم حق داره هم زدن خودش کمه؟؟؟

هیچ حقی نداره.پسرش کمک کنه.شما حق ندارید بابت کاری که خودتون تصمیم گرفتید انجام بدید از کسی توقع کنید نمیتونید انجام ندید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چقدر پررو و‌متوقع هست قبل شما مادرش چجوری رب می‌پخت الانم همون طور بپزه

والا من مامان خودمم خودش پخت من گرفتم خوابیدم

اره عقد من الان برم بدتر میخواد واسه من واسه شام بپزه پریروز تعلرف کردم گفتن وقتش نرسیده

ب نظرم ی شام خوشمزه دزست کن ببر باهم بخورید هم مادرشوهرت. تو دلش بیشتر خودتو جا میکنی هم سیاست خوبیه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون