2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

سلام گلم

مرغ مينام مدتيه پراش در حال تميز كردن ميريزه روزي ده پونزده تا نميدونم دوره لك و پرريزيشه يا بدنش چيزي داره 

سيني زيرش سفيده هيچ موجودي نميبينم وقتي خودشو و پراش و تكون ميده بنظرت دليل ريزش پراش چيه 

زير سينش كم پشت شده و خالي داره ميشه

عجب صبري خدا دارد
سلام گلم مرغ مينام مدتيه پراش در حال تميز كردن ميريزه روزي ده پونزده تا نميدونم دوره لك و پرريزيشه ...

عزیزم سالی یبار اینطور میشن

یک ماهه خوب میشه دوباره

فقط یکاری کن براش

برو تقویتی بگیر.طریقه مطرفشو بهت میگه

تو ابش باید بریزی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم سالی یبار اینطور میشن یک ماهه خوب میشه دوباره فقط یکاری کن براش برو تقویتی بگیر.طریقه مطرفش ...

اخه مهر ماه اول دور سرش ريخت درومد الان زير سينش

اگه بدنش چيزي داشته باشه بعد از اب تنيش و تكوندنه پراش قطعا ميريزه رو سينيش ديگه درسته؟ 

عجب صبري خدا دارد
شش ماه سينه كاردي چيه؟

عه ! اگه شیش ماهشه پس احتمال زیاد همون لکه

تا حالاهم رفته تو لک یا اولین بارشه؟

سینه کاردی همون خالی شدن گوشتای سینه ی پرنده س، طوری که وقتی گوشتای اون قسمت آب شه ، استخون سینه کاملا مشخص میشه و یه حالت تیزی داره که بهش میگن سینه کاردی

اگه پرنده مریض بشه یا پروتئین کافی بهش نرسه اینجوری میشه

نه سرحاله بي حالي چه ويژگي هايي داره تو مرغ مينا؟

اینکه همش بشینه یه جا

زیاد دوس نداشته باشه از قفس بیاد بیرون، همش چشاشو ببنده، ورجه وورجه نکنه

البته تو دوران لک کلا پرنده یکم تحرکش کمتر میشه چون خیلی انرژی از دست میده، ولی باید مرزشو دیگه بدونی