2777
2789
عه ! اگه شیش ماهشه پس احتمال زیاد همون لکه تا حالاهم رفته تو لک یا اولین بارشه؟ سینه کاردی همون خا ...

چي بهش بدم كمبود ويتاميناش جبران شه بجز پلت

عجب صبري خدا دارد
چي بهش بدم كمبود ويتاميناش جبران شه بجز پلت

ویتامین مهمه ولی پروتئین خیلی مهم تره مخصوصا تو دوران لک، حواستم باشه که این اگه لک باشه لکشم بی موقع س، پس باید خیلی هواشو داشته باشی

باید براش پروتئین تامین کنی، جک و جونور براش بیار، اگه حیاط دارین براش بگیر اگه نه براش کرم و جیرجیرک آماده بخر

در کنار اینا لوبیا رو بدون روغن و نمک ،فقط با آب خالی آبپز کن بده بخوره

برای ویتامینم بهش میوه بده، انواع میوه و سبزی، فقط ترش نباشه، زیاده رویم نکن که ترش نکنه ، هویجم رنده کن بده بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین مهمه ولی پروتئین خیلی مهم تره مخصوصا تو دوران لک، حواستم باشه که این اگه لک باشه لکشم بی موق ...

دقيقا همين حرفارو زد بعد از چت بردمش دكتر بهم يه قوطي كردم زرد داد ويتامين ب كمپلكس نوشت نمك كف دريا و سنگ ويتامين داد امپول انگل هم زد بهش همونايي كه گفتي هم گفت دقيقا

ممنون عزيزم اطلاعاتت عاليه

عجب صبري خدا دارد
سلام گلم مرغ مينام مدتيه پراش در حال تميز كردن ميريزه روزي ده پونزده تا نميدونم دوره لك و پرريزيشه ...

من تجربه ندارم ولی فک کنم اینی که میگی پرکنی باشه

پرنده ها میگیرن اکثر

برو پیش دامپزشک کمکت کنه

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=) مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼
ویتامین مهمه ولی پروتئین خیلی مهم تره مخصوصا تو دوران لک، حواستم باشه که این اگه لک باشه لکشم بی موق ...

چه تجربه ای دارین  راحتم تشخیص دادین😃😂

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=) مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼
چه تجربه ای دارین  راحتم تشخیص دادین😃😂

اره بردمش دكتر دقيقا همين حرفايي كه دوستمون زد و گفت و ويتامين و قطره مينرال و پودر داد تو اب حل كنم بريزم تو ابخوريش 

عجب صبري خدا دارد
یه بار یه جوجه ی یک ماهه رو ۱۰ ماهه کردم تحویل جامعه دادم😄 تجربه هام به خاطر همینه

😄😄😄