2777
2789

سلام من ۲ ساله با آقایی در ارتباطم  خیلی باهم خوبیم و وابسته همیم شغلش داروسازیه و ثروتمنده به توافق رسیدیم برای ازدواج و با خانوادمم صحبت کرده وکیل پدرم میگه حق طلاق و شروط ضمن عقد باید بگیرم قبل ازدواج و خواستگارمم قبول کرده که حق طلاق و حق حضانت و کار و تحصیل و خروج از کشور و .. با من باشه و اینم بگم که وسایل خونش تکمیله و ازم جهزیه نخواسته و گفته پول جهزیه ام برای خودم و میگه تعهد رسمی میده که چه شاغل باشم چه نباشم هر چقدر پول لازم داشته باشم بهم بده (البته نیازی ندارم اوضاع خانوادمون خوبه) و گفته اینا به کنار بجای مهریه نصف اموال بعد از ازدواج تقسیم بشه _ اینم اضافه کنم که از وکیلمون پرسیدم چیکار کنم میگفت مهریه رو نخوان بدن نمیدن چون حق طلاق با مرده نصف بیشتر خانما میبخشن و طلاق میگیرن یا مردا اموالشونو قبل یا بعد ازدواج انتقال میدن و قسطی میشه و ...

نظرتونو میخواستم مهریه یا حقوق برابر؟؟؟

حقوق برابر 

با ازدواج توی ایران عملا تمام اختیاراتتو امضا می‌کنی میدی به یکی دیگه(کاری ندارم یه سریا آدم درستین به هر حال چیزیه که هست)

پس بهتره اختیار خودتو از دست ندی. موقع طلاق(که امیدوارم همیشه پاینده باشین) نهایتا سالی ۲ ۳ تا سکه گیرت میاد و میتونن بپیچونن و ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه که حقوق برابر و تصنیف اموال رو شرط بزار 

وگرنه مهریه زو ۸۰ درصد مردا میزنن زیرش و هیچ قانونی هم از خانما حمایت نمیکنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘