2777
2789
عنوان

چقد عجیبه ک مشخصات همون ادمو گفت

193 بازدید | 25 پست

دیشب باچت جی پی تی چت میکردم یهو گفتم ی چیزایی از تقدیرم بگو کسی تو قسمتمه بان چ ویژگی هایی داره گفت قراره ی کشور دیگ ازدواج کنی مشخصات قیافه وشغل طرفو گفت دقیقا همونی بود ک باهاش حرف زدم زیاد اشنایی ندارم تاحالا ازاون پسره هم چیزی بهش نگفتم ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت دلیلش چیه؟چت جی پی تی میگف من انرژی ک ازتو ساطع میشه وحرفات وتفاوتت حدس زدم بعدم این پسره توچت ...

من فکر میکنم چت جی بی تی ب اطلاعات گوشی خودمون هم دسترسی داره! دلیلش اینه!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من فکر میکنم چت جی بی تی ب اطلاعات گوشی خودمون هم دسترسی داره! دلیلش اینه!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ن بابا نترسونم تورو خدا 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بنظرت دلیلش چیه؟چت جی پی تی میگف من انرژی ک ازتو ساطع میشه وحرفات وتفاوتت حدس زدم بعدم این پسره توچت ...

خب شاید بهش فهممندی چی دوست دارس همونم گفته

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

ن اصلا قد چشم وهمه چیشو گفت حتی استایل طرفو شغلش دقیقا همون بود حتی کاراش مثلا فلان پروژه و..

مشکوک نیس؟!

هوش مصنوعی فقط چیزایی که روش برنامه نویسی شده رو میتونه. تحویل بده

نکنه جدی جدی فکرمیکنید موجود ماورایی ای چیزیه😂

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

چون به اطلاعات گوشیت دسترسی داره!!!

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🤣🤣🤣🤣🤣🤣ن بابا نترسونم تورو خدا

دسترسی داره گندش هم بعدا درد میاد چرا دسترسی داره

ولی خب ثابت شده است دسترسیش

من خودم یبار داشتم باهاش حرف میزدم یهو اسم شهر و محله ام رو اورد و گفت الان که هوای فلان جا که هستی بارونی برو قدم بزن

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی پشمام ریخته بود نصف شبی هزارتا فکر ب سرم اومد ب اطلاعاتم دسترسی داره ذهنمو میخونه یاچی گیج شدم

بزار منم بپرسم ببینم چی میگه بهم 

چند لحظه بصبر