2777
2789
عنوان

صابخونه ها بیان یه سوال دارم

236 بازدید | 35 پست

شما اگه مستاجر بخواد قردادو فسخ کنه و بره آیا پول پیششو نمیدین اذیتش میکنین؟؟

من یه هفته بعداز اینکه یه خونه رو اجاره کردم بخاطر یه ایرادی که داشت و شرایط شخصیم گفتم میخوام فسخ کنم صابخونه گفت تا دوماه نمیتونم بعداز دوماه مستاجر پیدا کن برو

اون موقع من از دیوار واسه خونه اش مستاجرم پیدا کرده بودم قبول نکرد بیاد پول منو بده ..گفت خونه رو میخوام بفروشم بعداز دوماه به من گفت حالامستاجر پیدا کن برو ،من آگهی کردم الان حدود شیش ماه از وقتی قرار داد نوشتم میگذره اما مستاجر واسه خونش پیدا نمیشه پول منو نمیده خدا ازش نگذره کلی نفرینشون میکنم هر روز چون واقعا شرایط سختی دارم من اون پولو با بدبختی جور کرده بودم که از شوهر خائنم جدا شم اما الان دست اونا مونده مجبورم با این مونس بد زندگی کنم تحملش کنم تا اونا پولمو بدن برم جایی رو اجاره کنم ..من الان چندین ماهه خونه اشونو تخلیه کردم .کلیدم دادم بنگاهی..فقط یه هفته تو اون خونه زندگی کردم الان شیش ماهه پولم دست اوناس😔

میخوام ببینم شما که صابخونه ای واقعا این درسته؟اون پول حرومه من راضی نیستم فردا میخوام برم شکایت کنم 

باید یه مقدار جریمه میدادی بقیه پولو میگرفتی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصن اینجوری نبودم بگم مستاجر بیاد تا پولتو بدم

پولو میدادم

اونم تو این موقعیت کسادی ملک

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ما یه شهر دیگه بودیم رفتیم قرار داد بستیم برگشتیم خونه بچه کوچیک هم دارم تکلیف خونه اجاره کردن خودمم مشخص نبود 

یهو مستأجر زنگ‌زد گفت خونه رو نمیخوام همون موقع بلند شدیم 10ساعت رانندگی کردیم پولشو پس دادیم باز به یکی دیگه اجازه دادیم برگشتیم

خب باید صبر کنی تا یکی جات پیدا بشه و ممکنم هست اونا هرکس رو قبول نکننو حق دارن....

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

عزیز من شما قرارداد بستی تا سر موعدتم هیچ کاری از دستت بر نمیاد،خونه رو نباید خالی میکردی وقتی قرارداد داری چرا کلیدو دادی به بنگاه؟خیر پول شما برای اون آدم حرام نیست،خودم مستاجرم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
باید یه مقدار جریمه میدادی بقیه پولو میگرفتی

الان شیش ماهه پولم دست اوناس دیگه چه جریمه ای بدم تا همین جاش کلی ضرر کردم صدتومن رهن کرده بودم حومه تهران زندگی میکنم

من خودم هروقت مستاجر قصد داشته باشه تخلیه کنه توی دیوار آگهی می زنم تا مستاجر جدید بیاد اگه پول داشته باشم ودیعه مستاجر رو میدم و گرونه میگم باید صبر کنه تا مستاجر جدید پیدا شه ولی از نظر قانونی مستاجر تا پایان قرارداد نمی تونن یک طرفه قرارداد رو فسخ کنه

کاربر آقا 
الان شیش ماهه پولم دست اوناس دیگه چه جریمه ای بدم تا همین جاش کلی ضرر کردم صدتومن رهن کرده بودم حومه ...

منظورم اون اول بود

قانونشه جریمه بدی بقیه پولو بگیری قرارداد فسخ کنی

شما باید میرفتی بنگاه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ما یه شهر دیگه بودیم رفتیم قرار داد بستیم برگشتیم خونه بچه کوچیک هم دارم تکلیف خونه اجاره کردن خودمم ...

شیر مادر حلالتون ..کاش همه صابخونه ها اینجوری بودن...بابا من دارم زجر میکشم بخدا گناهه کی گفته حلاله وقتی من راضی نیستم

شیر مادر حلالتون ..کاش همه صابخونه ها اینجوری بودن...بابا من دارم زجر میکشم بخدا گناهه کی گفته حلاله ...

فدات شم 

خدا جای حق نشسته غصه نخور 

میدونی چرا اینکار رو کردم؟

برای اینکه شکم سیر نیستم که چندتا خونه داشته باشم 

یه خونه داریم شهرستان اجاره دادیم خودمون شهر دیگه مستأجر شدیم 

میفهمم مستأجر چی میکشه