سلام خانما من ۱۴ ابان پریود شدم ۲۰ پاک شدم.و از بعدش یه روز درمون رابطه داشتیم تا ۱۸ پریودیم.الان ۵ روزی مونده به موعدم ولی الان نزدیک ۱۰ روز من کمر درد و دل درد دارم مثل پریودی ولی خفیف تر چند باری هم سرمگیج رفت .وخیلی زود جوش میارم.دو روز پیش هم شدیدا یبوست داشتم که با غذا رفعش کردم.سینه هام حساس نشدن فقط بعضی اوقات یهویی تیرمیکشن. و خیلی احساس سنگینی میکنم تو کمر و شکمم.و خیلی احساس ضعف میکنم .اینم بگم که من برج ۸ ای یو ای کردم ولی منفی شد ولی قبلش خیلی امپول hcgزدم و میگن که اثر امپول تا دوماه تو بدن میمونه برای بدن.احتمال بارداری هست؟
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
نه باردار نیستی داری فکر میکنی .همه ش از استرسه. کلا وقتی تازه شروع به اقدام میکنیم این استرس ها طبی ...
ولی درد پریودی زیاد دارم من این ماه هم کلا بیخیال بودم کلی کلرای خونه نیکردم مسافرت کوتاه میرفتم و بیخیال بودم
[QUOTE=261531836]نه باردار نیستی داری فکر میکنی .همه ش از استرسه. کلا وقتی تازه شروع به اقدام میکنیم این است
راستی ترشح لوسیون مانند و ابکی هم دارم تکرر ادرارم هم زیاد شده حتی شبا از خواب بیدار میشم برای دستشویی
راستی ترشح لوسیون مانند و ابکی هم دارم تکرر ادرارم هم زیاد شده حتی شبا از خواب بیدار میشم برای دستشویی
امروز ۴ ردز مونده به موعد لک خیلی کمی دیدم همراه ترشحم قهوه ایی روشن بود نمیدونم دادم پریود میشم یا چیز دیگه ایی.درد پریودی هم دارم