2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادرشوهرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 120 پست
اینقو حرصم گرفته بود ازاین کاره شوهرم که چراهمچین حرفی زده مارفتیم بده به مامان 

عزیز خب لابدخاسته پولی رو ب مامانش کمک کنه

خاسته مامانش جلوی شمانگیره ک ناراحت بشه

گفته مارفتیم بده ب مامان

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هیچی به شوهرم نگفتم ولی تو قیافه بودم براش که خودش فهمید اخرای فوتبال گف بریم گفتم باشه

خب باید باهاش صحبت میکردی وقتی میری تو قیافه مردا فکر میکنن چون پول داده به مامانش تو حرصت گرفته و سنگر میگیرن

باید وقتی رفتین خونه بهش میگفتی من مشکلی ندارم بخوای به مامانت چیزی بدی ولی این حرفارو میزنی بین من و خانوادت تفرقه میندازی و منو بدجلوه میدی

بعدش اومدیم خونه بهش گفتم خب که مارفتیم بره به مامانت پول بده اره اینقد من غریبم دیشب گریه کردم رفتم اتاق واقعا خیلی اعصابم خورد بود خیلی عصبی بودم من هروقت عصبی باشم گریم میگیره الانم باهاش قهرم

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند