2777
2789
عنوان

میخوام بچه ها رو بدم ب باباش خسته شدم از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 36 پست
عزیزم نرو بمون بالا سر بچه هات مراقبشون باش ، بچه هات گناه دارن اونا که به خواست خودشون نیومدن توی ا ...

چقدر تو حرف زدن آسونه قبلاً میشنیدم همینجور میگفتم ولی الان که پنج ساله تو این زندگیم بریدم 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
نمیدونم دیگه چیکار کنم دیگه بریدم ،خسته شدم ،خدا ازش نگذره دعا کن بمیره راحت بشم 

دعا میکنم خدا یه راه خیلی خوب جلو پات بزاره که بتونی با خیال راحت با بچه هات زندگی کنی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم بچه هات گناه دارن بخدا اگرم طلاق بگيري همش فكرت پيششونه ديونه ميشي طلاق ميگيري فكر كردي خواستگار خيلي توپ برات مياد با اين فرهنگ ما ها 

به نظرم با شوهرت كناربياسربه سرش نزار با بچه هات بازي كن 

باخانواده اسم كنار بيا بزار انقدرزر بزنن تا بميرن 

به شهيد علمدار و شهيد شفيعي متوسل شو انشالله گره از كارت را ميشه برات دعا ميكننم 

سلام گلم بچه هات گناه دارن بخدا اگرم طلاق بگيري همش فكرت پيششونه ديونه ميشي طلاق ميگيري فكر كردي خوا ...

نميشه به اين فكر كن كه حضرت زينب چطورصبر داشت 

شما هم صبرتو ببر بالا با ذكر گفتن تا اروم بشي 

سلام گلم بچه هات گناه دارن بخدا اگرم طلاق بگيري همش فكرت پيششونه ديونه ميشي طلاق ميگيري فكر كردي خوا ...

دعا کن دلم آرامش بگیره تو جهنمم 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

چ خواستگاری اگه جدا شدم غلط بکنم دیگه برم سمت جنس نرررر بخدا از تموم مردا متنفر شدم