2777
2789
عنوان

میخوام بچه ها رو بدم ب باباش خسته شدم از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 36 پست

خدا فقط به مردای اینجوری مرگ بده تا خانوادشون با آبرو ازدستشون خلاص بشن. تو اگه ازاین جداهم بشی سایه نحسش و از زندگیت کم نمیکنه. همیشه مث یه بختک رو زندگیته. خدا بهت صبر بده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نمیشه قضاوت کرد از قدیم گفتن گربه رو اذیت کنی برمیگرده چنگ میندازه...اگه خدای خودتو قاضی کنی و بی دلیل همه این حرکتهارو بکنه بس کلن همسرت مریضه بنظرم پیش یه روان پزشک ببرش تا اینک بفکر طلاق باشی..بلخره پدر بچه هاته ابنجوری رهاش نکن🍁

🌷خدایا شکرت🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجا میری با بچه هات برو ،نذارشون پیش همچین آدمی، آینده ی بچه هات با همچین پدری خرابه، با این اخلاق بچه هارو خیلی بد تربیت میکنه، یه فرد عصبانی و عقده ای بار میاره تو اونجور محیط پر تنش حتما با خودت ببر

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
تو بری خب سر بچه‌هاتو میبره

نه بچه هاش واسش عزیزن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
چرا از همچین بیشعوری بچه دار شدی عزیزم؟

بچه ی اولم سر اینکه زندگیتون درست میشه آوردم بیشتر بدبخت شدم خدا از خانوادش نگذره همه جا رو پر کردن نازاست بچه ی دومم ناخواسته بود هرکاری کردم سقط نشد

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
فرارررررررررررررر کن فقط سابقه دار هم هست میتونی از پروندش برای عدم صلاحیت استفاده کنی. اگرم میتونی ...

بچه هاشو اذیت نمیکنه خیلی دوسشون داره فقط منو کتک میزنه چندبار با کمربند و سیم شارژر تا مرز خفگی رفتم آخرین نفسم ولم کرد

میشه بگی این دیو دوسر خوبیاش چیه ؟  

بعضی وقتا مارو میبره بیرون شام ،بعضی وقتا تو جمع کردن خونه کمک میکنه

خاله من هربار بخاطر پسرش برمیگشت طاقت دوریشو نداشت؛ تااینکه بعد چن سال خونه خرید(ارث باباش) و پول دا ...

خوشبحال خاله ات دستش رو سر من

برو ولی اگه میتونی بچه هاتم ببر. گناه دارن طفلیا، توروخدا ولشون نکن

اگه بهم بدشون میبرم اگه نه میسپارمشون بخدا

خدا فقط به مردای اینجوری مرگ بده تا خانوادشون با آبرو ازدستشون خلاص بشن. تو اگه ازاین جداهم بشی سایه ...

خودشم بهم میگه اینجور میگه هرجا بری زیرت میگیرم تو و مامانت ،مامانم نمیدونم چه هیزم تری بهش فروخته

نمیشه قضاوت کرد از قدیم گفتن گربه رو اذیت کنی برمیگرده چنگ میندازه...اگه خدای خودتو قاضی کنی و بی دل ...

خب نمیاد چیکار کنم تو مریضیش صد در صد مریضه شکاک و بد دل ،وسواسی ،بی رحم

خوشبحال خاله ات دستش رو سر من

انشالله توهم شرایطت جور میشه؛ فقط همه چیزو حساب شده انجام بده. خوب فکر کن بهترین راهو انتخاب کن.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
انشالله توهم شرایطت جور میشه؛ فقط همه چیزو حساب شده انجام بده. خوب فکر کن بهترین راهو انتخاب کن.

نمیدونم دیگه چیکار کنم دیگه بریدم ،خسته شدم ،خدا ازش نگذره دعا کن بمیره راحت بشم