2777
2789

شوهرم یه کثافتیهکه هم من و هم خانوادم ازش بیزار و زده شدیم ( دست بزن شدید در حد اینکه کارم به بیمارستان رسید همه جای بدنمو کبود میکنه ،بد دهن ،فحاشی به من و خانوادم حرفای خیلی بد ،تهدید به سر بریدن و تیکه تیکه شدن بخاطر اینکه جواب پدرسگ بهم گفت گفتم سگ خودتی میگه چرا جوابمو میدی سرتو میبرم کمرتو میشکونم،همیشه ی خدا ندار ،

عصبی ،میترسم باهاش حرف بزنم ،خیانت ،زندانی با خودش و خانوادش فقط حق بیرون رفتن دارم،بچه هام چون خوشکل و چشم رنگین حق ندارم ببریم بیرون منم باهاشون تو خونه می مونم 

همه ی اینا به خدای احد و واحد راسته خیلیاشونو نگفتم 

نمیگم خوبی نداره داره ولی کفه ی اینایی که گفتم بیشتره

خسته شدم دوس دارم طلاق بگیرم ولی بچه ها میان جلو چشمم که آواره میشن ولی بریدم ازشون

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

خدا صبرت بده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خب دوست عزیز یشبه یباره اینجوری نشده ....چرا با این شرابط بچه اوردی؟....

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بری خب سر بچه‌هاتو میبره

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

خاله من هربار بخاطر پسرش برمیگشت طاقت دوریشو نداشت؛ تااینکه بعد چن سال خونه خرید(ارث باباش) و پول داشت جدا شد و پسرشم باخودش برد. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

نداشتن تعادل روحیشوبامدرک برا دادگاه ثابت کن ،طلاقتوبگیر بچه هاتم بگیرگورباباش با مرد بودنش

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره