2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

2176 بازدید | 17 پست

خانوما کسی بعد قرص دوفاستون خونریزیش کم شده دوروز پریود شدم ک تا شبش قط شد الان ک روز دهم پریودم دوباره لک بینی قهواه ای کسی تجربه داره مگه ن پریود و تنظیم میکرد 🥺

من خوردم منظم بود

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی میشه بگی چجوری استفاده کردی  از روز دهم پریودی؟  منم نامنظمم میخوام بخور ...

بمن دکتر گفت از روز ۱۴ پریودتا ۱۴ روز روزی یکی بخورم 

بار اول خوردم پریودم خوب بود اینبار بزور دوروز شد دلیلشم نفهمیدم الانم خیلی درد تخمدان دارم 😭

من استفاده کردم ۲ساله پریودام منظم شده ولی رو حجم خون تاثیری نداشت

چند ماه استفاده کردی من قبل پریود بی بی چکم مثبت شد ولی ازم منفی دیگه روز موعدم دوروز تقریبا خونریزی، داشتم ک زود قط شد الانم ک دهمین روز پریود باز لک بینی قهوه ای دارم منم قبلا استفاده کردما کامل پریود میشدم اینبار ندونم چشه

از روز چندم پریودت خوردی عزیزم

۱۵تا ده روز

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
پریودت چطور بود مثه همیشه یا کم شد 

کمتر و دردم هم کم شد