2777
2789
عنوان

دوبار پریود شدن در یک ماه

35501 بازدید | 24 پست

دوستان اگر اقدامی هستید و قبلا پریوداتون منظم بوده و بعد اقدام تو یک ماه با فاصله کم دوبار پریود شدید ، این نوید رو بهتون بدم که قطعا ماه بعد پریود نمیشید و باردار خواهید شد، یکی از فامیل ها اینجوری شد ، بعد برای دوستم همین اتفاق افتاد و الان هم خودم که ماه قبل دوبار پریود شدم الان باردار هستم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیر عزیزم من اینجوری شدم ولی باردار نشدم 😔😔😔

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

منم اینطور شدم ولی ماه بعدش و ماه های بعدشم باردار نشدم هنوز😞

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
الان بارداری عزیزم؟؟؟؟؟؟

بله عزیزم باردارم

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

سلام،الان ۴ماهه اقدام کردم، این ماه پری شدم و ۱۰روز پاک شدم، الان بعد از ۳روز دوباره پری شدم لکه خونه تیره و قهوه ای با دل درد و کمر درد، خیلی نگرانم علت چیه! 

وقت دکتر گرفتم برم

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚

سلام،الان ۴ماهه اقدام کردم، این ماه پری شدم و ۱۰روز پاک شدم، الان بعد از ۳روز دوباره پری شدم،دو روز قبل هم رابطه داشتم بدون مراقبت، لکه خونه تیره و قهوه ای با دل درد و کمر درد، خیلی نگرانم علت چیه! 

وقت دکتر گرفتم برم

اره دکترمم همینو گفت  سونو دادم اوکی بود همه چی

مطمئن باش این ماه حامله ای، صد درصد، اگه باردار شدی بیا همینجا و به بقیه که دوبار پریود شدن امید بده ، به منم مژدگونی😍

مطمئن باش این ماه حامله ای، صد درصد، اگه باردار شدی بیا همینجا و به بقیه که دوبار پریود شدن امید بده ...

خداکنه عزیزم خدا از دهنت بشنوه 😍

واقعا یه نشونه ک ماه بعد باردار میشی؟ 

چشم حتما 🌹

اتفاقا بعد از پاک شدن نزدیکی داشتم،۳روز بعدش یه ترشح خیلی کمم مثل لانه گزینی دیدمم،بعدش هم تخمدان سمت چپم خیلی درد میکنه، ترسیدم، زدم گوگل نوشته بود یکی از نشونه های اولیه بارداری،زیر دلمم تیر میکشه هی. 

دیگه نمیدونم 

انشالله

چشم حتما میگم 

مژدگونی شما هم رو چشمم

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

برای هم دعا کنیم 🙏🙏🙏🙏