2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین فردا با ی پسری قرار دارممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست
میدونم سنم کمه ولی دوستامو چی میگین ک ۱ساله ازدواج کردن😂☹

خوب اینا اشتباه کردن توهم باید اشتباه کنی ؟؟؟

ما توکلاسمون 25 نفربودیم همشون ازدواج کردن خیلی هاهم بچه دارن فقط سه نفر موند که برا دانشگاه میخونن چند هفته پیش همه جمع شده بودیم مدرسه بایکی از معلما که باهامون عین خواهر بود وازدواج همه خبر داشت باهم حرف میزدیم همشون حسرت زندگی ماسه نفر رومیخورن 

حالا ببین راست میگم یانه فردا میری کافه پول قهوه تو حساب میکنه شبش شروع میکنه پیام میده و حرفو میکشو ...

الان ۱ساله رفیق مجازی ایم با اینکه توی شهر خودمونه ولی  نرفتم تو این ۱سال ببینمش حتي ۱بار ازش این حرفارو ندیدم

ولی شماتجربه اتون ازمن بیشتره اگه چنین آدمی باشه رابطمون باهاش تموم میکنم

به هیچکس نیازی ندارم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناهم ریسک بزرگی کردن دلیل نمیشه همه مثل هم فکرکنن

آره ازنظر منم ازدواج توی این سن خیلی اشتباهه .یهویی باید مسئولیت یه زندگی رو به عهده بگیری

خوب اینا اشتباه کردن توهم باید اشتباه کنی ؟؟؟ ما توکلاسمون 25 نفربودیم همشون ازدواج کردن خیلی هاهم ...

دوستای منم همینن همشون حسرت به من میبرن.ولی چیکار کنم دلم گیره😕☹

حالا که اولین قرارته یه موضوع رو بگم یادت بمونه .. اینکه اصلا سعی نکن سریع دوسش داشته باشی و عاشقش باشی .. مهم ترین چیز اینه ک اول ازش شناخت پیدا کنی 

خوب ببین چطور آدمیه بعد در موردش تصمیم بگیر ..