2777
2789

دوستان من پری هام منظمه ولی فولیکول غالب ندارم همشون ریزن بعددکتر این قرص روداده روزی دوتا بخورم کیا استفاده کردن نتیجه گرفتن؟😢

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

من نخوردم ! 

اما خيلي از دوستامو ديدم خوردن 

اين قرص هم فوليكول هارو غالب ميكنه هم كيفيتشون رو بالا ميبره 

و سعي كن از روز اول تا ١٢-١٣پريودت هميشه پياده روي 

ورزش يا رقص رو هرروز داشته باشي 

تاثيرش رو ميبيني😍

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اووهیل خوردم.. فک کنم شبیه همن

چن وقت خوردین نتیجه گرفتین؟

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
چن وقت خوردین نتیجه گرفتین؟

یه دوره.. فک کنم ۳۰ تا بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من نخوردم !  اما خيلي از دوستامو ديدم خوردن  اين قرص هم فوليكول هارو غالب ميكنه هم كيفيت ...

ممنون عزیزم چشم حتما 

من چهار ماه قبل بارداري خوردم ماه اول روزي دوتا سه ماه روزي يكي ولي من فوليكول غالب داشتم و دكتر بر ...

دکتربهم کلومیفن داده بخورم برا اینکه بزرگ بشن بعد گف اوابوست هم بخور ک حسابی تقویت بشن منم چون قیمتش بالاست ۲۰روزه خریدمش روزی یکی خوردم حالا ازاول پریودم روزی دوتا میخورم

الکی گرونه به نظرم 

شما خوردی نتیجه نگرفتین؟؟

منم برام نوشت اما جایگزین ارزونتر گرفتم ویتامینا و رژیم 

جایگزینش چ دارویی گرفتی نتیجه داد؟؟

الان نمیدونم چنده اونموقع هفتصد هزار تومن بود دلم نیومد بعدش تحقیق کردم دیدم خیلی چیزارو میشه جایگزی ...

الان قوطی۱۲۰عددیش یک ملیون و سیصد شدع☹️