2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو

295 بازدید | 19 پست

سلام خانوما.من برا قرعه کشی ایران خودرو که ثبت نام کردم از من اطلاعات گواهینامه نخواست الآنم تو پروفایلم اصلا هیچی راجع به داشتن یا نداشتن گواهینامه نزده.این طبیعی هست؟یعنی بدون داشتن اطلاعات گواهینامه ما خودشون بررسی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع که واسه قرعه کشی ثبت نام میکنی یه قسمت هست همه گزینه ها رو باید تیک بزنی ،،، اونجا یه گزینه گواهینامه دارم هست که تا تیک نزنی نمیتونی ثبت نام کنی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

گواهینامت ثبت شده که میتونی قرعه کشی شرکت کنی.هر دفعه که نمیخاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
الان قرعه کشی کردن نتایج چجوری ببینیم

واردحساب کاربری بشو با شماره ملی و رمز عبور اولیه بعدش از قسمت استعلام وضعیت قرعه کشی نشون میده.البته الان قرعه کشی شده فکر کنم یه روز طول می‌کشه جوابش بیاد .طرح مادران که یه هفته طول می‌کشه جوابش بیاد

منم خودم گواهینامه دارم ولی موقع ثبت نام چیزی راجع به گواهینامه تو گزینه هاش نبود

کی ثبت نام کردی ؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست