2777
2789
عنوان

هر کی تونست نظری بده

61 بازدید | 4 پست

ماه محرم سال ۹۵ بود ک با ی پسری آشنا شدم ک فامیل خیلی خیلی خیلییی دورم بود البته چت نکردیماا رو در رو حرف زدیم و پیشنهادی بهم نداد...ولی ی حرفا و حرکاتی میزد ک من فکرایی راجبش بکنم مثلا هی از ساکتیو ارومیم تعریف میکرد 

هی میگفت ک تو چقد خانومو ساکتی و میگفت ک مثل تو تاحالا ندیدم حتی برام ی چی تاروف میکرد ک بخورم جون خودشو قسم میداد ک بخورم 

چن روز بعدش ک با دوستم رعته بودم سوپر مارکت منو دید و احوال پرسیه گرمی کرد و بهم گفت ک خر چی میخوای بردار ب حساب من 

چن روز بعدش عروسی دیدم ک منو ب دوستاش اشاره میداد هر جا میزفتم اونم میومد و زیر چشمی منو نگا میکرد 

ی روز دوستم رفت بش پ داد ک ابا منو میشناسه یا نه 

بعدش ک این دختره ک ازش تریف میکنی دوستت داره  پسره هم  گفت ک اره میشناسمش خیلی دختر خانومیه ولی فک نکنم دوسم داشته باشه ها اخه دهتر سنگینیه و اینا بعدش گفت ک  اگ ی بار دیگه دیدیش بهش بگو ماه محرم تو بهش بگی منظور منو میفهمه 

ولی من منظورشو نفهمیدم🤣🤣🤣🤣

چن روز بعدش عروسی دیدمش دید ولی من تحویلش نگرفته بودم و بااون حرفایی ک دوستم بش زده بود فک کردم ناراحت شده چون دوستم گفته بود ک دوسش دارم 

و بخاطر همین از کنارش رد شدم و نگاهی بش نکردم مام پیش خونوادش نشستیمو احوال پرسی کردیم...اونم صندلیشو اورد پشت سره من گذاشتو نشست هر وقت برمیگشتم ک ب بابام ب چی بگم باهاش چشم تو چشم میشدم....شب خیلی بدی بود ی طوری بهم نگا میکرد نمیدونم انگاری ناراحت و عصبی بود از اون حرفای دوستم؟؟؟

یانه انتظار داشت نگاش کنم..نمیدونم ب نظر شما چی؟؟؟

عروسی یکی از فامیلامون بود توی تالار و من کنار فامیلم بودم و اون شب موهامو باز گذاشته بودم و روی سِن تالار بودم یهو دیدم ک این پسره داره منو نگا میکنه و زاجب من با فامیلش حرف میزنه و از اون طرف فامیل اون فامیل منم میشد....ولی ی چیزایی میشنیدم ک میگفت این اینطوری نبود ک اته توقع نداشت من دختری باشم ک عروسیا شال سرم نباشه چن ماه بعدش تولد یکی از فامیلام بود و مامانش اومده بود و تا منو دید بلند شدو روبوسی گرمی کرد 

خلاصه اینکه نمیدونم  پسره فازش چیه 

شما ها نمیدونیین؟؟

ایا بم علاقه داره؟؟؟اگرم داره چرا نمیکه بهم؟؟؟؟

عشق و عاشقی حوزه تخصصی من نیس.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میتونستی نظر ندی 

خبرنظر ندیم،بعدش تاپیکای اشک و آه و ناله ک تورو خدا برین تامیک قبلیم.چرا جوا ندادین.نظر اینجوری میدیم ک ببینین خوندیم ولی نمیتونیم کمک کنیم.تو هم برات مهم نبود رد میشدی ن اینکه ریپلی کنی.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.