عزیزم برای من همچین مسأله ای پیش اومد و همکار خانم مجرد برای شوهرم تولد گرفت واقعیت اینه که اصلا این کارشو دوست نداشتم و به نظرم زیاده روی بود ولی فارغ از هر مسأله ای واکنش همسرم برام مهم بود که ببینم توجه ویژگی ای بهش داره یا نه ، خیلی عادی و معمولی اونم وقتی مثلا یکی دو روز از گفتن شوهرم گذشت یه مکالمه معمولی ای رو راه انداختم با این مضمون که به نظرت روابط بین همکار ها باید توی چه سطحی باشه ؟ از روابطی که توی همکاریهای خودم وجود داره باهاش حرف زدم که مثلا فلان شوخی ها فلان رفتار ها رو دارن (اگر شاغل نیستی از خودت در بیار خاطره بگو که مثلا یکی از دوستام فلان) و بعضیا هم نه رفتارشون فاصله بیشتری داره به نظرت یه رابطه نرمال همکاری چه شکلیه ؟
بعد پرسیدم به نظرت همین که یه کارمند برای رییسش کیک بخره مثل خانم فلانی به نظرت نرماله ؟
یا میتونه مفهومی به جز خودشیرینی داشته باشه ؟
هدفش چی بود به نظرت اونم توی شرایطی که هیچ کس همچین حرکتی نمیزنه توی دفتر ؟
یا مثلا اگه همکار های آقا برای یه خانم این کار رو کنن چه مفهومی داره ؟
کلا توی مکالمه مزه دهن شوهرمو فهمیدم و با همون مکالمه ساده بهش نشون دادم که از این رفتار اون خانم خوشم نیومده ولی خیلی هم برام مهم نیست و فکرمو مشغول نکرده از یه موضع از بالا به پایین صحبت کردم
و فهمیدم این حرکت اون خانم خیلی هم برای شوهرم مهم نبوده تشکر کرده و فلان ولی مثلا فکرش رو مشغول نکرده عادی برخورد کرد
بعد این خانم و یه خانم دیگه موقعیت پیش اومد باهاشون رودر رو شدم کاملا معمولی انگار هیچ اتفاقی نیفتاده برخورد کردم
فقط توی مکالمه ای که پیش میومد دقت میکردم از چه ادبیاتی استفاده میکنه آیا همون ادبیاتی هست که توی گروهی که دارن هست یا نه میخواد جلوی من مودب تر به نظر برسه ؟ یا نه همونه که دیدم همونه (کسی که ریگی به کفشش باشه موجه تر حرف میزنه)
کل کاری که من کردم همین بود ، این برام کافی بود که شوهرم رفتار گرم و صمیمی نشون نده و در سطح یه کارمند باهاش رفتار کنه نه بیشتر ، ولی این هم برام مهم بود برای شوهرم جا بیفته که قرار نیست انقدری به همکار های خانم روی خوش نشون بده که به خودش اجازه بده برای رئیسش تولد بگیره ، در مورد شما هم همینطور به نظرم این همسر شماست که وقتی میبینه این خانم هیچ حریمی برای خودش نداره باید حریم خودش رو حفظ کنه و جدی تر و قاطع تر برخورد کنه