2777
2789

سلام لطفا بیاید تجربیاتتون رو بگید من مجردم تو این شرایط اصلا عمل رو قبول ندارم میخوام با طب اسلامی و ورزش جلو برم چون خوشبختانه دیر نفهمیدم و فرصتش رو دارم. سه ماه قرص دوفاستون و ویتاگنوس و اگنوگل دکترم داد سونوگرافی گفت پیشرفت چشمگیری نکرده اما قبلا دوتا کیست داشتم که هرکدوم یه سانت بزرگ شده بودن و یه کیست سه سانتی هم زده بودم البته این مریضی از استرسه و من چون مطالب نت روخونده بودم خیلی ترسیده بودم و استرس داشتم

بعد از خوندن پونصد صفحه نظرات مردم تو نی نی سایت متوجه شدم حذف سردیجات و  شیرینیجات .ورزش استرس نداشتن دو سین بادکش وزالو و احتمالا کلم بروکلی، رو خیلیا جواب داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی علایمت چی بود منم شک دارم که اندومتریوز داشته باشم ولی هنوز دکتر نرفتم

برای من تقریبا علامت خاصی نداشت خونریزی پریودم زیاد بود انقدر که روزای اول هر یه ساعت باید نوار عوض میکردم و وسط شب یبار بیدار میشدم برم دستشویی بعضیا هم خونریزی زباد هم درد شدید هم درد هنگام. اجابت مزاج دارن

بله همین ها که گفتی خوبه 

اما درمان نمیکنه فقط جلوی پیشرفت زیادش 

میگیره 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

استارتر‌ تهران هستی

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
من خونریزی ندارم ولی درد وحشتناک دارم که با مسکن هم خوب نمیشه 

احتمالا داری 

کلا درمان نداره چون بعد از عمل بعد چندسال یا چندماه برمیگرده.من کرجم

با هومیوپانی هم میتونی تا حدودی درمان کنی 

اگر میتونی برو پیش دکتر نویدانفر 

فقط نمیدونم جدیدا مریض جدید قبول میکنه یا نه 

من حین‌بارداری کیسته ب وجود اومد.در ماههای بعدی بارداری بزرگ‌نشد ولی ماه پنج ک دیگه بعدش رشد نکرو و موقع زایمان خارجش کردن ی کیلو بود.۵ساعت اتاق عمل بودم

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
من حین‌بارداری کیسته ب وجود اومد.در ماههای بعدی بارداری بزرگ‌نشد ولی ماه پنج ک دیگه بعدش رشد نکرو و ...

کبست آندو نبوده 

چون کیست آندو فقط تو بارداری رشد نمیکنه 

کلا درمان نداره چون بعد از عمل بعد چندسال یا چندماه برمیگرده.من کرجم

من‌ی ساله زایمان کردم‌تاحدود ۶ماه پیش ک برنگشت.دکتر گفت ۶ماه بعد بیا و بعد ی سال ی بار😔

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
با هومیوپانی هم میتونی تا حدودی درمان کنی  اگر میتونی برو پیش دکتر نویدانفر  فقط نمیدونم ...

ااره شنیدم درباره همیوپاتی فعلا همین روشا رو برم جلو نمیتونم همزمان همه رو برم.شما اندو بودی؟