2777
2789
ببخشید یعنی مجانی میرن اونجا و زندگی میکنن؟ یعنی اونجا  هم‌ با خرج خود  آمریکاست؟

نه ولی از فرصت‌های مساوی برخودار میشه

مثلا شما مطمئنید که اگه درس بخونی حتما میتونی با رشته ای که خوندی بری سر کار 

اگه ورزش می‌کنی میتونی استفاده کنی و مجبور نیستی با مدارهای جهانی بری سیگار بفروشی

منتظر اتفاقات خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا قبول نشدن وگرنه کسی که مصاحبه قبول شده نیازی نیست جایی بمونه مستقیم میره امریکا

همه میرن اگه بتونن اگه نمی‌خواستن خب نبودن ثبت نام کنن ولی من شنیدم پیش اومده کسی نتوانسته پول بلیط رو کور کنه یا مثلاً باید واسه مصاحبه برن امارات فکر کنم اینم مقداری هزینه داره بعضیا نمیتونن پرداخت کنن

منتظر اتفاقات خوبم 
سرور های این سایت ایرانیه  من زمانی که با فیلترر شکن آی پی آمریکا میام سایت برام باز نمیکنه&nb ...

وای چه ربطی داره چون شما داخل ایرانی و خیلی چیزا فیلت ره از،فیلتر  ش  استفاده میکنی  سیاتهای داخلی ام باهاش باز،نمیشه   ولی ربطی ب سرورش نداره   تو امریکا هیچی فیل تر،نیس  و سرعت بالا  تو هر،سایت و کانالی میتونن برن  سایتای ایرانی که برا اونا فیل تر نیس..ولی الن سایتای خارجی برا ما فیلت ره   وچون فیل تر ش  بشدت سرعت میاره پایین شما داخلیارو نمیتونی با اونا باز،کنی

سرور های این سایت ایرانیه  من زمانی که با فیلترر شکن آی پی آمریکا میام سایت برام باز نمیکنه&nb ...

خودم امریکام.بدون فی لتر شکن میام

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
البته کار درست رو شوهرت میکنه چون اصلا امیدی به لاتا رری نداشته باش من بالای ده ساله ثبت نام می ...

اگه در اومد چی😅

یه بار بخاطر کارش مجبور شدیم 1 سال بریم به شهر دیگه از بس مثل دخترا افسردگی میگرفت و غمگین بود پشت دستمو داغ کردم با این یه جای دیگه برم حالمو بهم زد 

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 
نه یکبار پسره اومد یک کاری داشت و رفت دوباره

بزار بگم بهت اونا پناهنده شدن به un خانومش هم سرکیس بوده برای همین نمیتونند بیاد ایران 

شوهرش چون نفر اصلی نبود تونست بیاد ایران 

اونا رفتن تو لیست انتظار برای رفتن به کشورهای امریکا کانادا استرالیا 

وگرنه لاتا رژ تا جاییکه میدونم نهایت نه ماهه باید بری ربطی به ترکیه موندن نداره 

اونا موندن ترکیه تا نوبتشون بشه برن

همه میرن اگه بتونن اگه نمی‌خواستن خب نبودن ثبت نام کنن ولی من شنیدم پیش اومده کسی نتوانسته پول بلیط ...

بله دویست تومن پول بلیطه  جدا ازون پانصد میلیون پول هم باید همراهت باشه.  همه چیشون رو حساب کتابه مگه خلن فقیر و بیپول راه بدن

اگه در اومد چی😅 یه بار بخاطر کارش مجبور شدیم 1 سال بریم به شهر دیگه از بس مثل دخترا افسردگی میگرف ...

هر وقت دراومد فکرش رو بکن 

برای یه موضوع نزدیک به محال فکرت رو‌درگیر نکن عزیرم 

اگر دوست داری مهاجرت کنی به گزینه های عملیتر فکر کن

جسارتا تو تاپیک های قبلتون گفتین کابل زندگی میکنین ک

اره ١٩ سال ایران بودم.٣ سال افغانستان.١ ماه پاکستان.١ ماه قطر.٩ ماه امریکام

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
شاید 

تازگی یکی از دوستای خودم رفته ترکیه پناهندگی اون منتظره برای کانادا 

خانوادگی رفتن هم وضعشون خوبه هم تحصیلات مناسبی دارن 

چند سال پیش هم یکی دیگه از آشناها رفته بود اونجا برای همین تا حدی اطلاعات دارم