2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی آزمایش مثبت؟

32241 بازدید | 26 پست

دوستانی ک  بی بی چک هاشون منفی بوده اما آزمایش دادن مثبت بوده میان لطفا اعصابم خورده نمیدونمم چیکار کنم ۳۹ پری ام دوره هام ۲۵ الی ۳۲ روزس ماه‌ پیش ۲۸ روزه شدم تست زدم منفی بود اولین بار اینطوری شدم  اردیبهشت هم  ۶ روز تاخیر داشتم دکترم گفت ب خاطر تغییر فصل ولی الان  ۱ هفته شده نمیدونم چیکار کنم تقریبا منظم بودم این ۳ ماه اخیر  میشه کمکم کنید 

نتیجه ازمایش درسته گلم 

مبارکه 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو اقدامی؟ 

من همیشه سیکلم مرتب بود ولی تو اقدام همش چند روز تاخیر داشت ،میگفتن نشونه خوبیه و رحم داره آماده میشه ،نمیدونم صحت داشت یا نه من ک بعد از چند بار ک اینجوری شدم حامله شدم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بی بی چک دقیق نشون میده اگر باردار باشید  من که ۲روز قبل موعد پری مثبت شد  یکهفته بعد از ...

کاذب زیاد داره.من مثبت میزد و پریود شدم.بی بی چک متنفرم 4تا بی بی چکم هاله انداخت کاملا مثبت.ازمایشم منفی شد و پری شدم

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

والا من واسه اولی بیبی دوروز بعد تاخیر مثبت شد رفتم ازمایش گف حامله ای ولی بازم سه روز دیگه بیا تکرار چون بتات خیلی کمه

سر دومی ۶روز بعد زدم منفی شد روز۷م رفتم ازمایش مثبت بود

پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد

خانما نمیدونستم باردارم قرص استامینوفن و اموکسی سیلین خوردم و دمنوش زیره میخوردم برای چربی سوزی اینا دیروز بی بی چک زدم مثبت شد امروزم حالت تهوع دارم اگه باردار باشم برای بچه اتفاقی نیوفتاده؟؟

فکر درگیره

کاذب زیاد داره.من مثبت میزد و پریود شدم.بی بی چک متنفرم 4تا بی بی چکم هاله انداخت کاملا مثبت.ازمایشم ...

االان من تو این سایت ی چیز هایی خوندم ها عجیب چندین نفر باردار بودن حتی آزمایش هج منفی بوده خیلی ها بی بی مثبت  پریود میشدن اصلا نمیدونم دیگع من باید برم آزمایش  تهش متوجه شم

والا من واسه اولی بیبی دوروز بعد تاخیر مثبت شد رفتم ازمایش گف حامله ای ولی بازم سه روز دیگه بیا تکرا ...

خدا کن آزمایش برم مثبت باشه فکر خیال کشت من اصلا نمی دونم چرا پر نشدم  

هنوز آزمایش ندادم 😅

دلم میگه مثبته قلبم 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
دلم میگه مثبته قلبم 

خدا از دهنت بشنوه گلم ای خدا دو سال منتظرم والا رفتم خوندم نوشته اگه خارج رحمی باشه منفی نشون میده استرس گرفتم  با هر  بی بی منفی قلبم مچاله میشه اینم ب زور زدم  منفی بود ولی علائم دارم تکرر ادار تیر کشیدن سینه حس پری دیگه موندم چی میشه  فقط مشکل نباشه همین خستم