2777
2789
عنوان

چرابچه های من اینجورین؟؟؟؟

225 بازدید | 15 پست

دوتادختر ۶و10ساله دارم دختر بزرگم سرکلاس خیلی آرومه طوری که معلمش بهم گفت چرا دخترتون انقدر آرومه!!! 

دخترکوچیکم هم پیش دبستانی میره مثلا یکی ازبچه ها کش مو دخترمو ازپایین موهاش دراورد دخترم فقط بغض کرده وبه سکسکه افتاده مربی گفت چراانقدرآرومه وگریه نمیکنه حتی اشک هم نریخت😥😥😥

حالاشوهرم میگه ازبس تو باشون دعوامیکنی والکی جیغ میزنی سرشون اینجور شدن اعتمادبنفش ندارن

بنظرتون مشکل ازکجاست چیکارکنم خوب بشن وبتونن از پس خودشون بربیان، خیلی نگران آیندشونم.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چجوری، پیش خودم میگفتم میخام خوب تربیت بشن نمیدونستم انقدر به ضررشونه

منم مثل شما زود ازکوره درمیرفتم خودم وسریع جمع وجورکردم الان باحوصله تر شدم اونم اعتمادبه نفسش بیشترشده بیشترهواشو دارم هراتفاقی بیوفته پشتشم دعواش نمیکنم 

آفرین به شما، کاش منم بتونم

میتونی حتما اوایل ممکنه بازم ازکوره دربری ولی میبینی چه قدر کم ترمیشه وبه صفرمیرسه هیچی مهم تراز روان بچه ها نیست من معلم پسرم منو خواست واسه درسش گفت ضعیفه اصلا دست وپا موگم نکردم گفتم همه تلاشمون میکنیم بهترشه اصلا هم دعواش نکردم  سعی کن باارامش کاراتون وپیش ببرید با دعوا کسی به جایی نرسیده 

میتونی حتما اوایل ممکنه بازم ازکوره دربری ولی میبینی چه قدر کم ترمیشه وبه صفرمیرسه هیچی مهم تراز روا ...

باشه عزیزم نه ازاول آروم بودن الان تایک سروصدامیکنن توی بازی جیغ میزنم سرشون😥یااگه کاری روکه ازشون خاستم انجام ندن بازم دعواشون میکنم