2777
2789

سلام میخوام یه داستان از اقوام نزدیک تعریف کنم داماد توسط دختر خالشون بهشون معرفی میشه و اینا مثلا سه شنبه میان حرف بزنن چهارشنبه بزرگتر میارن پنج شنبه ام ازمایش و بعدشم عقد🤦🏼‍♀️دختره ۲۳سالشه و همیشه مادرش میگفت دخترم مونده کاش یکی بیاد فقط بدم بره🤦🏼‍♀️روز خواستگاری گفتم فلانی...(مادر عروس)بزار دخترت و دومادت برن اتاق یه حرف بزنن شاید طرف لاله کوره کره،توهین نیست کلا یک اصطلاحه بهم گفت میخوای که باز یه عیبی در بیاد یا یه حرف در بیاد رفت حرف در اورد که این میخواد این وصلت سر نگیره🤦🏼‍♀️خلاصه به محض اینکه از محضر دراومدن و با ماشین دوتایی برگشتن دیدیم عروس اومد تو اشپزخونه جلو ماها گفت مامان لکنت داره داره میگه:(خدایا توبه زبانم لال طعنه نیست دادم توضیح میدم میگه: مِ مِ مِ مَن میرفتم سَ سَ سرِ کا کار دوستم با با من)

بعد گفت چشاشم قرنیه چشم هاش انگار یکم کج باشه اونطوره:خدایا زبانم لال توهین و طعنه نیست حرف های عروسه

حالا عروس میگه نمیخوام مادر عروس هم به یکی گفته میشه دختر فلانی(من رو مثلا)بگید بیاد خونه ام من باهاش شب خواستگاری دعوا کردم جلو همه گفتم این بخیله میخوام از دلش در بیارم چقدر راست گفت که برن تو اتاق حرف بزنن 

حالا الان دنبال طلاق افتادن 🥲🤦🏼‍♀️

بنظرتون برم خونشون یا نه سفارش کرده؟امروز گفته بود و گفته بگو فردا بیاد 

من واقعا ازش ناراحتم و اون شب من رو جلو چند نفر خورد کرد گفت تو بخیلی🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب موقع سلام و خداحافظی یعنی متوجه نشدن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

خیلیییی حماقت کرده مادر دختره 

حق داری از این رفتارش ناراحت باشی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من باور نمیکنم اینو

مگه میشه بیاد خواستگاری دو کلوم حرف نزنه؟؟؟؟؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
غیر قابل باوره !! ینی تو آزمایش و اینا دوماد گفتن لاله ؟! هیچ حرفی نزده ؟! مگه میشه !!

اره باور کن تو سه شب عقد و خواستگاریشون بود انقدر خانواده عروس عجله داشتن خواستگاریشون یک ساعت بود کلا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من رو انقدر ضایع کرد مادر عروس همه تعجبن واقعا میگن چیکار کردی شما 

ببخشید تخیلیه این داستان

اول اینکه میتونه راحت طلاق بگیره بدون ثبا شدن تو شناسنامه 

بعدم تا تو محضر هیچکی از خانواده با این داماد حرف نزده مگه میشه 😂😂

سلامی علیکی اسمت چیه دیگه اینارو که گفتم 

تو محضر بله داده با بقیه حرف زدن موقع آزمایش و کلیییی چیزای دیگه

خرید رفتن 

اره برو 

بگو اونارم ک جلوشون گفته دعوت کنه عذر خواهی کنه مثلا

یا نه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚