2777
2789
عنوان

اموزش پرورش دیگه ازمون نداره که 😢

184 بازدید | 12 پست

🛑پایان آزمون استخدامی ماده ۲۸

👤وزیر آموزش و پرورش

▫️ قرار است برای حل مشکل نیروی انسانی آموزش و پرورش در کوتاه مدت از روش «۳-۱» استفاده کنیم. این روش همان دو مدرکی است یعنی دانشجو سه سال در دانشگاه‌های دیگر و یک سال در دانشگاه فرهنگیان درس بخواند و با شرایط ویژه جذب شود؛ به عنوان مثال نمره کل او کمتر از ۷۵۰۰ نباید باشد.

در این روش، دانشجو، یک سال هم در دانشگاه فرهنگیان درس می‌خواند تا برای تدریس به اول مهر سال آینده برسد.

قرار نیست دیگر آزمون ماده ۲۸ ( آزمون استخدامی) به شیوه قبل داشته باشیم و جذب ما در آموزش و پرورش فقط از طریق دانشگاه فرهنگیان خواهد بود.

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان باید چیکار کنیم؟؟من میخواستم امسال شرکت کنم که ،عاشق معلمیم😭😭😭

با یه بار که قبول ننیشدی اکثرا بچه ها دو سه سال ازمون دادن مخصوصا شهرهایی که بومی نداشت 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بعضیا که میگفتن هست آخرم نفهمیدم چی شد

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
 با یه بار که قبول ننیشدی اکثرا بچه ها دو سه سال ازمون دادن مخصوصا شهرهایی که بومی نداشت 

دوساله دارم ازمون میدم

یعنی کسایی که فارغ التحصیل شدن رو دیگه نمیگیرن؟بعدم نمره کل دیگه چیه؟؟

منم نمیدونم

بعضیا که میگفتن هست آخرم نفهمیدم چی شد

نیست دیگه 

من پودمان میرم استادمون گفت دیگه ازمونی نیست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
نیست دیگه  من پودمان میرم استادمون گفت دیگه ازمونی نیست

خب الان ما باید چیکار کنیم ؟من لیسانس عربی دارم