2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهرم خیلی محدودم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3857 بازدید | 59 پست
آها پس قرار داد ازدواج رو یه نگاه بنداز  ضمنا خودمم مجردم

خب اون محدودی ها تو ایران هست ولی بعضی هستن که مثل مردای دوران عربستان رفتار نمیکنن و من دیدم خیلیم احترام میذارن به آزادیشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسایی اینطور حرف میزنن ک تجربه دیدن

چه تجربه ای یعنی اینکه زندانیش کرده و مثل برده ها رفتار میکنه آزادیشو کلا ازش گرفته زندگی نمیکنه یعنی دوستش داره؟ به نظر من کسی که یکیو دوست داره آزادیشو ازش سلب نمیکنه

خب اون محدودی ها تو ایران هست ولی بعضی هستن که مثل مردای دوران عربستان رفتار نمیکنن و من دیدم خیلیم ...

اینا فقط گول زدن خودمونه 

همین تاپیک های امروزو ببین چندتاشون شوهرای مثلااااا خوبشون گفته بودن مهریتو ببخش 

همه مردا همینن فقط میخوان از زن بیگاری و بردگی بکشن 

زن هیییچ حقی تو زندگی زناشویی نداره زندگی هم که برابر نباشه مفت نمی ارزه

سخته واقعا  باهاش حرف بزن

خیلی حرف  زدم اصلا تو مخش نمیره خودشم خانواده اش خیلی روشن فکرن کلا خواهرش همیشه با دوستاش مهمونی و تولد و تفریح هست یا مامانش خودش آدم روشن فکریه این عتیقه شده بینشون

والا هر چییییی اینجا و خارج از اینجا دیدم همین بود  فامیل و دوست و اَنا و...هم همینطور کلا از ...

بیا منو ببین ازین ببعد نگو هرچی دیدم همین بوده

ازدواج کردم دانشجو بودم بعدشم ک درسم تموم شده برا کنکور میخونم  و برای درسم مانع نیس ک هیچ هرروز تشویقم میکنه کادو میگیره ک فقط رتبه تک رقمی بشم 

از اول کار میکردم و همیشه برای کارم تشویقم میکنه و ایده میدیم برای شغل همدیگ ک پیشرفت کنیم یه قرون از درامدمم بهش چش نداره و نیازم نداره

کارای خونه رم تقسیم میکنیم بیشترشو اون انجام میده میگه من مردم  تحملم و قدرتم بیشتره 

مادرم شغل خیلی کوچیکی داره اصلا نیاز ندارن ولی بابام همیشه تشویقش میکنه برو باشگاه برو کلاسایی ک دوس داری برو کلاس زبان 

البته پدرم رو کار خونه حساسه و مامانم انجام میده ولی برای گردش و .. حتی خودش وقت نداشته باشه نمیذاره مامانم بمونه 

الان دوتا نمونه بودیم ما ک دیگ نگی عادیه و همه اینجورین 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

تازه اینم خجالت کشیدم بنویسم خیلی گقتم دوس دارم یکم آزادی داشته باشم و برم بیرون و فلان عصر فرم های درخواست طلاق گرفته بود آورده بود که منو بترسونه مثلا منم گفتم خیلی بیشلوری اگه تا تهش نری اونم از ترسش همشو پاره کرد

بیا منو ببین ازین ببعد نگو هرچی دیدم همین بوده ازدواج کردم دانشجو بودم بعدشم ک درسم تموم شده برا کن ...

خب خوشبحالت فکر کردی چند درصد اینجورن 

۹۰ درصد یا بیشتر مردای جامعه ما همینه

زن حقی نداره و نمیزارن پیشرفت کنه

پارا نوئید چیه؟

یه اختلاله ک طرف خود رای میشه و محدودیت میذاره برای طرف مقابل و اگر رعایت نکنی تکانشی میشه رفتارش و عصبی میشه و کلا ام اگر رعایت نکنی بهش شک میکنه و ... درمانم نداره باید کنار بیای اگر بخوای زندگی کنی باهاش 

احتمال اینکه بچتم دچارش بشه هست چون وراثتیه یه درصدی

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
خب خوشبحالت فکر کردی چند درصد اینجورن  ۹۰ درصد یا بیشتر مردای جامعه ما همینه زن حقی نداره و ن ...

من تو اطرافم شاید یکی دومورد اینطوری مریض باشه ، این بیماریه نباید عادی سازی کنید بگید همه همینن . 

بیا منو ببین ازین ببعد نگو هرچی دیدم همین بوده ازدواج کردم دانشجو بودم بعدشم ک درسم تموم شده برا کن ...

خوش بحالتون البته شوهر منم خیلی تو کارا کمکم میکنه و یکم مریض باشم بهم میرسه یا اصلا نمیذاره غذا درست کنم همه کارای خونه رو میکنه ولی کلا از جامعه دورم کرده