2777
2789
عنوان

سر یه بربری با نامزدم دعوای شدید کردم هنوز آشتی نکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 100 پست

وا چ پر رو هستن همکارات. وظیفه شما و نامزدته مگه نون صبحونه اونا رو تامین کنین؟؟ 

اونی ک فراموش کرده خودش زحمت میکشید میرفت میخرید یا میگفت اطرافیانش بخرن.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

وا...دوتاییتون بی سیاست...یکی تو که جلوی همکارات اینجوری حرف زدی همه بفهمن اینجوری تیکه بندازن بهت و تو انقدر مهم باشه برای یه بربری با شوهرت دعوا کنی یکی اون که همه چیزش دست خانوادشه عین بچه ها میره به همه خبر میده فلانی فلان کارو کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با نامزدته 

زنگ زدی محترمانه رد کرده 

از قبل هم که وظیفه نداشته بگی کوتاهی کرده.بهر حال باید  تحمل نه شنیدن رو داشته باشی و به چشم ارزش و احساسی نگاه نکنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دختر خوب از این پس  یاد بگیر تا با طرف مقابل هماهنگ نشدی 

و جواب مثبت نگرفتی جوگیرانه وظیفه ای را قبول دار نشی این هم وقتی خود شما قرار نیست انجام بدید 

بجای اینکه بگی الان نامزدم میگم بیاره  میگفتی بذارید ببینیم نامزدم وقت آزاد داره اگر مسیرش بود میگم زحمتشو بکشه

حقیقتا من هم بودم انجام نمی‌دادم این چه کاری هست آخه 

حالا که ایشون نامزد شما هستند دربست که نباید مطیع امر شما باشند 

این بچه بازی ها را بذارید کنار اگر قصدتون زندگی کردن هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وا یعنی شما صبحونه نمیخورید؟؟!

نه اصلا 

تو دور و اطراف و خانوادمم کسی صبحونه نمیخوره 

خودمم اخرین بار که لب به صبحونه زدم 20 سال پیش بود وقتی کلاس پنجم بودم

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

آخ  آخ  بیچاره نامزدت از اون مدل زنایی که میشه زیر پات نشست و با دو تا حرف کاری کرد زندگیت از هم بپاشه 

ب شماها میشه لقب دنده خور داد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب یکی از اون  زبون درازا که تیکه می ندازه میرفت میگرفت منت که سر شوهرت نداری  و برا این کارها اصلا با شوهرت بحث نکن همکارات حالا خوشحال شدن که شما رو ناراحت کردن از فردا با خودت صبحونه برا خودت ببر شریک نشو 

ببخشید چرا خودتون تهیه نکردی؟ 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همسر شما در قبال دوستان و به خصوص همکارهای دو به هم زن مسئول نیست نباید سر این قضیه دعوا میکردی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اولا که وظیفه همکارت بوده و وظیفشو به درستی انجام نداده پس اگه قرار بود همسرت نون بگیره لطفش بوده

دوما با توجه به اینکه میگی چیزی برات کم نمیذاره شما باید از همسرت میپرسیدی اگه شرایطشو داره نون بگیره بعد تو جمع اعلام میکردی

هیچوقت هم اجازه نده همکارات میونتونو بهم بزنن چون هیچ رفیقی ارزششو نداره و اجازه دخالت بهشون نده

کار همسرت هم اشتباه بوده که به مامانت زنگ زده ولی شما هم نباید بابت این موضوع قهر کنی

قانع شدی عزیزم یا بازم بگیم

همسر شما وظیفه این کارو نداشته، شما هم نباید جلوی اون همکارا قول میدادی و بعد به همسرتون میگفتین، یا اگر این کارو کردین، میزدید اسنپ بیاره میگفتید نامزدتون انجام داده. در کل اشتباه از خودتونه

به  جای این که کسی که قرار بوده نون بیاره مواخذه بشه نامزد طفلی از همه جا بی‌خبر مواخذه شده

چرا فکر میکنین ایشون باید به خاطر قول بدون پشتوانه ی شما خودش رو تو دردسر بندازه ، دوستت هم یا حسادت کرده یا می خواسته جو رو عوض کنه