2777
2789
عنوان

من خیلی کند ذهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 31 پست
کند ذهن و ... معنا نداره باید روش هاش یاد بگیرید من‌ام که میخونم تمرکز ندارم برای مطالعه درکتون‌ میک ...

اصلا پیشرفت نمیکنم و واقعا روحیم  داره نابود میشه هرچی بیشتر تلاش کنم بی نتیجه میمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کند ذهن بودن مهم نیست شاید باشی شاید نباشی 

مهم اینه اونقدری که کافی باشه تلاش نکردی 

از نمرت فقط اینو میشه فهمید 

اگر حس میکنی کند ذهنی یعنی باید تلاش بیشتر بکنی اینجوری از خیلی ها موفق تر میشی 

من که همیشه با خودم میگم فک کن تو خنگی بیشتر بخون که جبران بشه و اثر داشته واسم 

تیزهوش

تیز هوش خیلیه ینی بالای ۱۳۰ هستی پس یا از هوشت به اندازه کافی استفاده نمیکنی یا اختلال یادگیری داری ‌ . 

مدرسه تیزهوشانی ؟ 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
تیز هوش خیلیه ینی بالای ۱۳۰ هستی پس یا از هوشت به اندازه کافی استفاده نمیکنی یا اختلال یادگیری داری ...

نه نمونه دولتی هستم 

اختلال در یادگیری ندارم 

سر کلاس که معلم درس میده همون لحظه متوجه میشم دیگه شادی اون درس نمی‌خونم مرور میکنم 

آزمون های شفاهی من همش کامله ولی کتبی....

کند ذهن بودن مهم نیست شاید باشی شاید نباشی  مهم اینه اونقدری که کافی باشه تلاش نکردی  از ...

قربونت برم چقدر دیگه تلاش کنم برای امتحان شیمی از ۴ تا۱۰ داشتم میخونم کلی نمونه سوالم حل کردم 

قربونت برم چقدر دیگه تلاش کنم برای امتحان شیمی از ۴ تا۱۰ داشتم میخونم کلی نمونه سوالم حل کردم 

حتما روش خوندنت خوب نیست 

بالاخره یه ایرادی داره کارت 

مهم زمان خوندن نیست باید روش و منابع درست باشه باید یاد بگیری خوب 

مثلا امتحان دادن و یا توضیح دادن به دیگری نشون میده چقد بلدی 

این دنیا قانون داره باید تلاش کنی تا بدست بیاری 

ممکنه پایت ضعیف باشه یا قبلا کم کاری داشتی باید خودت جبران کنی 

نه نمونه دولتی هستم  اختلال در یادگیری ندارم  سر کلاس که معلم درس میده همون لحظه متوجه م ...

خوب تلاش کن با تمرکز تلاش کن ای کیوت عالیه اینطوریم ک میگی یادگیریتم خوبه فقط تمرکزت نباید بذاری بیاد پایین خدا استعداد بهت داده 😍

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
اره اره  خداشاهده خیلی درس میخونم :)))  مثلاً ساعت ۳ که میرسم خونه تا ۴ استراحت میکنم&nbs ...

اگر تست زیاد بزنی و بررسیشون کنی و بتونی دلیل رد و قبول گزینه ها و توضیح بدی قطعا نمرت بیسته

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
تیز هوش خیلیه ینی بالای ۱۳۰ هستی پس یا از هوشت به اندازه کافی استفاده نمیکنی یا اختلال یادگیری داری ...

واسه من شد۱۰۶خوبه یا بد😕

به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘
واسه من شد۱۰۶خوبه یا بد😕

فک کنم میشد طبقه متوسط یه ادم نرمالی خوبه اکثر جامعه همینن❤️❤️