2777
2789
عنوان

من خیلی کند ذهنم

1531 بازدید | 31 پست

من واقعا نمیدونم مشکلم کجاست حسابی درس میخونم بعد نمره کلاسیک کمتر از دوستم میشه 

خیلی خیلی ناراحتم از لحاظ روحی دارم نابود میشم 

چند روز پیش امتحان شیمی داشتم خدا شاهده خیلی خوندم ، کامل خوندم آخرش نمره من از کسی که از من رفع اشکال هاشو میکرد کمتر میشه :)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حفظیام خوبه حتی تو دانشگاه معدلم خوب بود ولی خوب ی سری درسا رو مثل شیمی اینا  خوب نبودم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
شاید افسردگی داری شاید کمبود ویتامین ب۱۲و ویتامین دی داری...

نه من روحیم خوبه 

وقتی امتحانی بد میدم دوبرابر تلاش میکنم 

ولی خسته شدم از این بی نتیجه بودن 

خسته شدم که هرچی تلاش کنم بی نتیجه میمونه:)

https://esanj.ir/ravens-progressive-matrices-test

بیا همین الان برو تستشو بده بیا بگو ایکیوت چند شد 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
دو سه بار تست دادم که مطمئن بشم مشکل هوش نیست  و تست ایکیوم خیلی خوب بود

چنده آیکیوت ؟ 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

تست زیاذ میزنی؟ 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.