2777
2789

سلام

آزمایش دادم

عددtsh شده0.004>

فک میکنم پرکاره!درسته دیگه؟

خواهش میکنم اگه چیزی میدونین بگین

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

بله پرکار شدید هستی

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دادم شده 0.002..البته تو بارداریم 3 بود دکتر غدد گفت قرص بخور، دکتر زنان میگفت لازم نیست، قرص خوردم  زایمان که کردم دیگه نخوردم، زیادی اومده پایین، الان باید برم دکتر غدد منم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه سالی میشه پرکاری دارم

اما خب رفتم دکتر و قرص خوردم خوب شدم

چن ماهی میشد که خوب شده بودم

تازگیا از پیش از بارداری دادم،دیدم بله دوباره عود کرده😔

...

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
منم دادم شده 0.002..البته تو بارداریم 3 بود دکتر غدد گفت قرص بخور، دکتر زنان میگفت لازم نیست، قرص خو ...

چی میخوردی؟

با دارو راحت کنترل میشه.... ناراحت نباش  من چی بگم که قند دارم

ناراحت شدم برات😔

ان شاءالله که خیلی زود سلامتیتوبه دست بیاری 

چی میخوردی؟

لووتیروکسین 50

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
تپش قلب زود عصبی شدن بی‌خوابی ....

خستگی در طول روز