2777
2789
عنوان

پرکاری تیروئید خواهش میکنم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 18 پست
فک کنم این قرص برا کم کاریه 

آره دیگه تو بارداری باید بشه زیر دو... من 3 بود این قرص را طبق تجویز بهترین متخصص غدد شهرم خوردم در حالی که دکتر زنان میگفت نخوردی هم اشکال نداره، و متاسفانه الان که 5 ماهه از زایمانم گذشته، زیادی اومده پایین، اینا وقتی فهمیدم که بچم بغل میکنم نفسم میره، تپش قلب دارم، همش خسته هستم، زود رنج شدم، حوصله ندارم، بدنم کبود میشد، آزمایش دادم فهمیدم پرکار شده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آره دیگه تو بارداری باید بشه زیر دو... من 3 بود این قرص را طبق تجویز بهترین متخصص غدد شهرم خوردم در ...

اها

پس زودتر برو دکتر تا خدای نکرده طوریت نشده 

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس زودتر برو دکتر تا خدای نکرده طوریت نشده 

انشالله... چشم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹