دانشجوی_بینول مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2913 عنوان من مردم از این حال بد، تجربه افسردگی داشتین؟ 336 بازدید | 63 پست دارم کلافه میشمهرروز فکر اینم که نباشمنمیدونم چیکار کنم🥲🥲 همه اش به سرنوشتم فکرمیکنم و گریه میکنمدارم جون میکنمهمش دراز کشیدم فقط برای غذا و حموم پا میشمزندگیم در گرو بودن دیگرانهشما تجربه داشتید؟ چیکار کردید برای مقابله؟ 1401/09/08 | 17:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
واحدپشتیبانی عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 6363 بله با کمک روانشناس تونستم حالم رو بهتر کنم اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
آرمیتا۷۳ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 294 به نظرم اگه شرایطشو داری یه مسافرت برویه مدت توی خونه نمون یه چندساعتی رو برو توی خیابون و بازار سینما برو
s_a_y_e عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 12228 فقط دکتر میتونه کمک کنه وگرنه بیشتر و بیشتر میشن ❤DaYaNa❤ من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده ∆ ❤خدا❤
دانشجوی_بینول مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2913 بله با کمک روانشناس تونستم حالم رو بهتر کنم خیلی تاثیر داره؟ من حالم خیلی بده با پروپرانول آروم میگیرم فقط
دانشجوی_بینول مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2913 به نظرم اگه شرایطشو داری یه مسافرت برو یه مدت توی خونه نمون یه چندساعتی رو برو توی خیابون و بازار&n ... اصلاااا نمیتونماز بیرون رفتن متنفرم برمم دوست دارم زود برگردم خونه البته قبل افسردگیمم درونگرا بودم
دانشجوی_بینول مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2913 فقط دکتر میتونه کمک کنه وگرنه بیشتر و بیشتر میشن حس میکنم هرلحظه ممکنه خودکشی کنم
دانشجوی_بینول مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2913 قرصهای تقویتی و کم خونی بخور حتما حتما آزمایش دارم اخر این ماه 😔
واحدپشتیبانی عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 6363 خیلی تاثیر داره؟ من حالم خیلی بده با پروپرانول آروم میگیرم فقط بله تاثیر داره با کسی حرف بزنید که علمش رو دارید صددرصد تاثیر گذار هست اما روانشناس خوب اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
پینگونیوم عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 20024 اصلاااا نمیتونم از بیرون رفتن متنفرم برمم دوست دارم زود برگردم خونه البته قبل افسردگیمم درون ... یه سر رسید بردار کارهای هر روزت تو همون روز بنویس بعد خودت مجبور که هر یه ربع بلند شی و چند تا از کارهای فهرست انجام بدی به مرور خوب می شی یا ارحم الراحمین
آرمیتا۷۳ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 294 اصلاااا نمیتونم از بیرون رفتن متنفرم برمم دوست دارم زود برگردم خونه البته قبل افسردگیمم درون ... خب ببین باید سعی کنی که بتونیوگرنه حالت بدتر از این میشهباید تلاش کنی که با محیط بیرون ارتباط بگیریبری خریدچندساعتی رو بین آدما بگذرونییه کلاسی چیزی ثبت نام کنی
s_a_y_e عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 12228 حس میکنم هرلحظه ممکنه خودکشی کنم من این دورانو گذروندم تهش بی حسیه ک بدتر از داشتن حسه بده خنثی شدم دیگ ❤DaYaNa❤ من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده ∆ ❤خدا❤
دانشجوی_بینول مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2913 بله تاثیر داره با کسی حرف بزنید که علمش رو دارید آره باید وقت بگیرم حس میکنم اگه یکم دیگه دیرتر بشه دیگه دووم نمیارم😂
دانشجوی_بینول مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2913 یه سر رسید بردار کارهای هر روزت تو همون روز بنویس بعد خودت مجبور که هر یه ربع بلند شی و چند تا از کا ... هیچ کاری ندارم هیچیهمه دلخوشیم درس خوندن و دانشگاه بود که تموم شدمنتظر نتیجه ارشد بودم که یه مانع بزرگ سر راهم اومدهمه و همه حالمو بد کردن