2777
2789
عنوان

من مردم از این حال بد، تجربه افسردگی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 63 پست
 آره باید وقت بگیرم حس میکنم اگه یکم دیگه دیرتر بشه دیگه دووم نمیارم😂

درکت میکنم 

خیلی سخته واقعا

فقط خودت میتونی تو این راه اولین قدم رو برداری 

شروع کن و اروم اروم حل کن این مشکل رو 

مطمعنن از پسش برمیای

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
هیچ کاری ندارم هیچی همه دلخوشیم درس خوندن و دانشگاه بود که تموم شد منتظر نتیجه ارشد بودم که یه مان ...

زندگی همینه دیگه ! 

هیچ وقت هیچ چیز طبق میل و برنامه ریزی آدم پیش نمی ره! 

یا ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین باید سعی کنی که بتونی وگرنه حالت بدتر از این میشه باید تلاش کنی که با محیط بیرون ارتباط بگ ...

آخه هیچ دوستی هم ندارم😔 همه شون با دوست پسراشون سرگرمن یا راهشون دوره یا سرکارن

من بخاطر نتیجه ارشد دنبال کارم نرفتم

یکی از دلایل حال بدمم جدایی از دوستامه به شدت وابسته ام به آدما و سر یه موضوعی دوست صمیمیم ترکم کرد

سعی کن بری تو دل ترس هات.مثلا اگه از تنهایی میترسی سعی کن یاد بگیری از تنهاییت لذت ببری. مستقل بشی و به جای وابستگی دلبسته عزیزانت باشی تا وقتی نبودن نابود نشی و اینکه اعتماد به نفست رو بالا ببر. هیچ کس از تنهایی نمرده. از مرگ عزیز هم نمرده. افکار منفی مثل حشره های مزاحمی هستن که نمیزارن زندگی سالم و خوبی برای خودت بسازی. هروقت به ذهنت اومدن همونکاری رو کن که وقتی پشه میاد سمتت انجام میدی... 

یا بکشش یا هدایتش کن ازت دور بشه🦟

و بلافاصله جای اون فکر منفی یه فکر مثبت جایگزین کن. 

مثلا هروقت یه فکر منفی اومد و گفت وای این کار خیلی سخته و از پسش برنمیای... بکشش و جاش بگو بیخیال آره سختی داره ولی من از پسش برمیام

خودتو ننداز بلند شو. انسان با انگیزه و هدف داشتن میتونه زندگی کنه. افسرده ای چون انگیزه قوی نداری و اجازه میدی ترس ذهن و جسمت رو فلج کنه. تو به تنهایی هم میتونی زندگی کنی. همه ما آدما عزیزانی داریم که واسمون مهم هستن و متاسفانه روزی ممکنه کنارمون دیگه نباشن. اما بعد اون ها ما همچنان زنده میمونیم و زندگی میکنیم. 

تا هستن از بودنشون لذت ببر اما وقتتو هدر ترس هات نکن

پاشو وقتتو برای خودسازی و بالا بردن آگاهیت خرج کن عزیزم 

قوی باش...  تو میتونی 🌹

خیلییی سخته شما دکتر رفتید؟؟

من مشکلم ریشه ایه 

بعد زایمان حادتر شد و شش ماه اول زنده متحرک بودم و هیچ حسی ب بچم نداشتم بعد شش ماه خیلی حالتام درست شد ولی وسواس فکری مونده تا غید میرم دکتر حتما

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
ممنونم دعا کن برام😔 فقط ۲۳ سالمه و اینجوری شدم حس مبکنم خیلی زود بود

من ۱۷ سالگی افسردگی شدید گرفتم 

من که سنم پایین تر بود😂

دیر و زود نداره عزیزم 

هر چی زود تر به خودت کمک کنی عالی تر هست 

من تجربه خودکشی هم داشتم اونم دوبار!

اما میبینی که،الان خوبم واقعا و گذشته 

اگر هنوزم ناراحتی حس کنم ربطی به وحود و زندگی خودم نداره و مربوط به فضای اطرافم هست 

درست میشه⁦♥️⁩

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
سعی کن بری تو دل ترس هات.مثلا اگه از تنهایی میترسی سعی کن یاد بگیری از تنهاییت لذت ببری. مستقل بشی و ...

😭😭😭بغضم شکست با حرفات

دقیقا چیزایی که گفتین من بودم ولی توان مقابله باهاشون رو ندارم

اینکه پس زده شدم خیلی داغونم کرده 

هیچی ندارم که جایگزینش کنم آخه

نه دوست دیگه ای نه هیچی 

کلی برای ارشد تلاش کردم ولی دوستم گفتم تو نیا این زیرشاخه برو فلان رشته که باهم نباشیم 

میترسم ازجام بلند بشم و یه رشته قبول بشیم دوباره بدرفتاری ببینم و دوباره زمین بخورم😔 خیلی روحیه حساسی دارم خیلی

منم همینم پنج ساله زندگیم داره نابود میشه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

😭😭😭بغضم شکست با حرفات دقیقا چیزایی که گفتین من بودم ولی توان مقابله باهاشون رو ندارم اینکه پس ز ...

ببخشید گور باباش! 

حالا انگار طرف کی هست؟  مگه زندگیت وصله به اون آدم!

یا ارحم الراحمین
آهان الهی شماهم خوب بشید❤❤ برای منم میگن ریشه در کودکی داره

فداتشم 

دیگ ماها کارمون از درمان قطعی گذشته فقط میشه کنترلش کرد 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤