2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صبحا نمیذاره بخوابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بزرگ منم همینه 😅 ساعت ۶:۳۰ بیدار میشه همه‌ی عروساشو ک کنارشن یکی یکی میره در خونه ها بیدار میکنه.. بیدار نشن هم شروع میکنه ب شستن ظرفای مونده با صدای زیاد.. تا بالاخره بیدار شن😑

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

درو باز نمیکنم میگم حمام بودم چند صبح همین کارو بکن گله کرد بگو صبح ها همه کارم ردیف میکنم بچه خوابه ...

روز دوم میگه کلیدو بده بهم نخوام در بزنم 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

زنگ بزن بگو مادرجون شما به زحمت نیفتین غذامو وقتی بچه خواب بود گذاشتم ،شباهم نمی‌ذاره بخوابم الان می‌خوام بخوابم ، هرروز سوی اینجوری بگو بعد دیگه عادت می‌کنه می‌فهمه به بچه داری عادت کردی 

ای بابا اون خودش سر وقت میخوابه و صبح دیگه خوابش نمیاد میاد اونجا میشینه. 

بهترین کار این هست که شما شب که شوهرت هست غذای فرداتو آماده کنی . اینطوری خیلی بهتره. دیگه فردا فقط لازمه غذارو گرم کنین و بخورین. به مادرشوهرتم بگو من شب غذامو میزارم شما راحت باشین صبح ها.